08. 04. 2020 - 07:57
BROJ MARIJE ŠARAPOVE JE 310... SVI SU JOJ SLALI PORUKE ŠOU je...
907
Shares
BROJ MARIJE ŠARAPOVE JE 310... SVI SU JOJ SLALI PORUKE  ŠOU je krenuo kada je poznati teniser napisao:

BROJ MARIJE ŠARAPOVE JE 310... SVI SU JOJ SLALI PORUKE ŠOU je krenuo kada je poznati teniser napisao: "Pssst, OŽENJEN SAM!"

08. 04. 2020 - 07:57
0
Shares

Sa njom nikada nije dosadno, čak ni kada je njoj samoj dosadno!

screenshot-18

Marija Šarapova je nedavno ostavila sve bez teksta kada je ostavila svoj broj mobilnog telefona. Nažalost, mnogi ljudi koji su taj broj i pozvali nisu uspjeli da dobiju vezu. To nije umanjilo ovaj gest bez presejdana teniserke, a situacija se oko toga ne smiruje. Naprotiv! Podsjetimo se tog video snimka Maše iz samoizolacije:


- Ne samo da sam dobila broj 310, nego ga i dijelim sa vama – pošaljite mi poruku! 310-564-7981. Stvarno. Recite mi kako ste, postavite mi pitanja ili me samo pozdravite. Dobrodošli su i neki dobri recepti - napisala je Šarapova. Pa, eto možda neko želi da ponovo pokuša...

Mardi Fiš je stavio jedan zamišljeni emotikon koji se gladi po bradi, da bi ga Marija posebno istakla! Naime, ona je odgovorila direktno na njega i napisala: Piši mi...Onda je i Fiš morao da reaguje i napisao je:

- Gospode, Marija. Oženjen sam. Oladi - napisao je Fiš.

Onda su mnogi krenuli da nagovaraju Mardija da joj piše i da to uradi u njihovo ime, neki su govorili "ne brini ja sam slobodan", a bilo je i neuobičajenih gifova.

Sport/Blic

Učitaj još novosti