06. 04. 2020 - 14:54
NEKADAŠNJI SELEKTOR BOSNE I HERCEGOVINE OTKRIO KOJA MU JE...
907
Shares
NEKADAŠNJI SELEKTOR BOSNE I HERCEGOVINE OTKRIO KOJA MU JE NAJDRAŽA USPOMENA U KARIJERI, PA SPOMENUO SINA Igra u ovom klubu

NEKADAŠNJI SELEKTOR BOSNE I HERCEGOVINE OTKRIO KOJA MU JE NAJDRAŽA USPOMENA U KARIJERI, PA SPOMENUO SINA Igra u ovom klubu

06. 04. 2020 - 14:54
0
Shares

Meho Kodro je dao zanimljiv intervju za Mundo Deportivo. U tom intervjuu on je govorio o trenutnoj situaciji vezanoj za virus, kao i potencijalnom finalu Kupa Kralja između Real Sociedada.

- Trenutno sam kod svoje kuće, kao i većina ljudi na svijetu. U ovoj situaciji je to najbolja opcija. Biti kući i čekati bolje dane, nema nam druge opcije, rekao je nekadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

kodro-servete

Nakon toga Kodro se prisjetio svojih utakmica u dresu Real Sociedada, gdje je igrao odlično sredinom devedesetih godina.

- Prošlo je mnogo vremena. Posljednjih nekoliko dana sam gledao te utakmice iz prošlih vremena. Naprimjer gledao sam finale Kupa 1987. godine protiv Atletico Madrida. Uvijek se rado sjetim svoje prve utakmice za Real protiv Valencije ili mog pogotka protiv Real Madrida na Bernabeu, rekao je Kodro.

Meho je nosio dres Sociedada, a sada njegov sin Kenan igra za Bilbao, te je novinare zanimalo za koga bi navijao da se igralo finale Kupa Kralja u Španiji.

- Radije ne bih odgovorio na to pitanje, rekao je Meho i dodao:

- Kenan je sretan u Bilbau, trenira i čeka svoju priliku. Nema drugog izbora nego da nastavi sa treninzima i prilika će doći. On je zadovoljan situacijom i u svlačionici i u klubu, rekao je Kodro.

 

Sport.ba/Oslobođenje

Učitaj još novosti