06. 04. 2020 - 07:59
OVO JE KRAJ KARIJERE RODŽERA FEDERERA! Njegove riječi o...
907
Shares
OVO JE KRAJ KARIJERE RODŽERA FEDERERA! Njegove riječi o najvećem snu rastužile cijeli SVIJET!

OVO JE KRAJ KARIJERE RODŽERA FEDERERA! Njegove riječi o najvećem snu rastužile cijeli SVIJET!

06. 04. 2020 - 07:59
0
Shares

Rodžer Federer nema još mnogo vremena u teniskom svijetu, makar kao igrač, ovaj 38-godišnji teniser osmog avgusta će proslaviti još jedan svoj rođendan.

Mnogi su smatrali da će upravo 2020. godina biti oproštajna za Federera koji je nastupao na Australijan openu, stigao do polufinala, ali je brutalno pobijeđen od strane Novaka Đokovića, koji je potom osvojio ovo takmičenje!

Švajcarac je prije pandemije koronavirusa saopštio da neće učestvovati u sezoni šljake, te je bilo sigurno da neće nastupiti na Rolan Garosu zbog operacije.

fifa-ap-dita-alangkara-1000x0

Federer je ciljao sezonu na travi i Vimbldon kao primarni target, a učešće na Olimpijskim igrama mu je isto bilo u planu, pošto u bogatoj karijeri ovog tenisera samo fali zlatna medalja!

"Vraćajući se sad u ono vrijeme kako je nekad bilo, imao sam san i nadu da ću jednog dana postati teniser koji je u top 100 na svijetu, igrač koji će igrati na velikim terenima" - započeo je emotivno Federer za "tenisku zonu", te nastavio:

"Sljedeća stvar koju saznaš je da je normalno igrati na centralnom terenu, normalno je da igraš pred 15.000 ljudi"

Na kraju intervjua njegove riječi kao da govore da je vrijeme za kraj karijere, što mnogi fanovi ne bi voljeli da vide:

"Ponekad zaboraviš koja je to privilegija, ja se osjećam da nikad nisam zaboravio! Uživao sam u svakom momentu koji se desio, pokušavam da uživam u njemu još koliko mogu!" - zaključio je Federer

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti