05. 04. 2020 - 22:45
SRPSKI TENISER ODUŠEVIO Vojvotkinji od Kembridža će najviše...
907
Shares
SRPSKI TENISER ODUŠEVIO Vojvotkinji od Kembridža će najviše nedostajati Vimbldon, pogledajte kako je Srbin uzbuđuje! (VIDEO)

SRPSKI TENISER ODUŠEVIO Vojvotkinji od Kembridža će najviše nedostajati Vimbldon, pogledajte kako je Srbin uzbuđuje! (VIDEO)

05. 04. 2020 - 22:45
0
Shares

Ljubitelji tenisa su uskraćeni za najprestižnije takmičenje u tenisu  - Vimbldonu!  Zbog pandemije, organizatori ovog takmičenja su odlučili da otkažu treći Grend slem u godini.

h-55343616-1000x0

"Od početka epidemije koronavirusa u januaru, pratili smo informacije Vlade Velike Britanije i zdravstvenih ustanova. Napravili smo analizu širenja bolesti i time smo vidjeli da bi u aprilu imali velike restrikcije na onome što moramo da uradimo kako bismo organizovali turnir, ili kada je bilo planirano 29. juna, ili kasnije tokom ljeta 2020. godine" - stoji u saopštenju ovog turnira!

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković neće biti u mogućnosti da odbrani trofej u Londonu, ali će isto tako ostati i bez prilike da se vidi sa suprugom princa Vilijama, vojvode od Kembridža, prelijepom Ketrin Elizabet Midlton!

Kejt je postala patron ovog takmičenja kada je kraljica Elizabeta odlučila da se povuče sa tog mjesta u decembru 2016. posle 64 godine!

Vojvotkinja od Kembridža je strastveni fan ovog sporta, u mjestu Norfolk, u kući koju joj je poklonila kraljica Elizabeta ("Anmer Hall") postoji i teniski teren!

O tome koliko voli tenis najbolje svjedoči podatak da je gledala finala muške i ženske konkurencije!

Kejt je izazvala gomilu reakcija na društvenim mrežama nakon finala Vimbldona u kom su učestvovali Novak Đoković i Rodžer Federer.

Njene facijalne ekspresije su veoma brzo postale viralne, a kakvo je bilo finale koje je trajalo skoro pet sati, ni ne čudi nas da se toliko uzbudila zbog dvojice takmičara!

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti