05. 04. 2020 - 19:24
ŠPANCI SE OGRIJEŠILI O NOVAKA ĐOKOVIĆA, A SADA GA VELIČAJU...
907
Shares
ŠPANCI SE OGRIJEŠILI O NOVAKA ĐOKOVIĆA, A SADA GA VELIČAJU Prije sedam godina su ga doveli do nervnog sloma, pogledajte šta se desilo (VIDEO)

ŠPANCI SE OGRIJEŠILI O NOVAKA ĐOKOVIĆA, A SADA GA VELIČAJU Prije sedam godina su ga doveli do nervnog sloma, pogledajte šta se desilo (VIDEO)

05. 04. 2020 - 19:24
0
Shares

Zbog pandemije koronavirusa tenis je obustavljen, ali to ne znači da najbolji teniseri svijeta sjede krštenih ruku.

Tako je Novak Đoković podržao akciju Rafaela Nadala

novak5

Španski mediji su prokomentarisali ovakav potez najboljeg tenisera svijeta, tako je "elconfidencial" prenio da je Novakov potez pokazao njegovu veličinu, a podsjetili su na incidente u Madridu, kada je publika na tom turniru žestoko osula paljbu na Srbina.

Tada je Đoković igrao protiv još jednog Balkanca, Bugarina Grigora Dimitrova koji je taj meč i pobio.

Dimitrov je imao publiku na svojoj strani koja je isprovocirala srpskog tenisera, do te mjere da je ovaj nakon osvojenog drugog seta prostački povikao: "Sad ćete k**** da mi ližete! Mamu vam je**m!"

Đoković nakon toga nije dvije godine učestvovao u Madridu, a upravo je on posljednji osvajač ovog turnira! U Madridu ima tri osvojene titule!

Treba istaći da se od te 2013. godine odnos između španske pubile i Novako drastično popravio, što možete da vidite na snimku ispod, a "elconfidencial" ističe da će ga na sljedećem turniru 15.000 duša dočekati sa aplauzima zbog pomoći koje je pružio Španiji u borbi sa pandemijom koronavirusa!

I sam Novak voli Španiju, često ide u Marabelju da trenira gdje živi njegov brat Marko. Najbolji teniser svijeta voli sunce, kulturu, hranu i atmosferu koju uzdiše na ovim španskim ulicama. 

"Elconfidencial" ističe da je viđen bezbroj puta kako sa svojom ženom šeta po plažama i da nije imao nikakve probleme sa fotografisanjem!

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti