05. 04. 2020 - 15:40
NBA AS OBJAVIO VIDEO, ŽENE POLUDJELE ZA DONČIĆEM Luka igra uz...
907
Shares
NBA AS OBJAVIO VIDEO, ŽENE POLUDJELE ZA DONČIĆEM Luka  igra uz pjesmu koja je obilježila raspad jedne države (VIDEO)

NBA AS OBJAVIO VIDEO, ŽENE POLUDJELE ZA DONČIĆEM Luka igra uz pjesmu koja je obilježila raspad jedne države (VIDEO)

05. 04. 2020 - 15:40
0
Shares

Poput najvećih sportskih asova i Luka Dončić pridružio se donaciji najugroženijima tokom napada korona virusa. As Dalasa je pauzu u NBA iskoristio da se prisjeti trenutaka kada je uživao na moru prošle godine.

screenshot-20

Slovenac je na gliseru negdje na Jadranu odlično zaplesao na poznatu pkesmu Ludi letnji ples, bivšeg sastava Flamingosa (nažalost, Marinko Madžgalj je prem.inuo, pa otuda i ovo bivši).

Pjesma "Ludi letnji ples" je izazvala veliku buru 2006. godine. Podsjetimo, tada su Srbija i Crna Gora bile u državnoj zajednici, a Flamingosi su na izboru za pjesmu koja će tu državu predstavljati na Evrosongu dobili najviše glasova TV gledatelja.

Samo zato što je ta pjesma bila predstavnik Srbije, članovi žirija u Crnoj Gori, međutim, nisu joj dali nijedan bod kako bi pobijedio crnogorski bend "No nejm". Zato je publika u Sava centru, gdje se održavao izbor, reagovala zaglušujućim zviždanjem, ps.ovkama i bacanjem boca na pozornicu, s koje je istjerala grupu "No nejm" i na koju su umjesto njih na oduševljenje okupljenih došli Flamingosi.

Konačan epilog spora bio je da Srbija i Crna Gora nisu poslali nikoga u Atinu na "Pjesmu Evrovizije", a na prostorima ove bivše zajednice, ovim incidentom počeo je raspad nekadašnje države SCG.

Sport.ba/Srbijadanas

Učitaj još novosti