04. 04. 2020 - 12:00
OGLASIO SE ĆIRO BLAŽEVIĆ IZ IZOLACIJE: "Teško mi je i jako sam...
907
Shares
OGLASIO SE ĆIRO BLAŽEVIĆ IZ IZOLACIJE:

OGLASIO SE ĆIRO BLAŽEVIĆ IZ IZOLACIJE: "Teško mi je i jako sam zabrinut"

04. 04. 2020 - 12:00
0
Shares

Bivši selektor naše reprezentacije Ćiro Blažević govorio je za N1 o novonastaloj situaciji sa , te poručio da mu odavno nije bilo gore.

On se trenutno nalazi u samoizolaciji u Zagrebu.

“Sretan sam da mogu voditi dijalog sa vama, u naposrednoj sam komunikaciji sa zemljacima i da zajedno dijelimo ovu svjetsku nesreću. Pravim se da mi je dobro, a ne znam kada mi je bilo gore. Zatvoren sam, ne mogu izaći, a navikao sam da se družim. Ali šta ću. viša sila. Ne dao Bog da me safata u ovoj dobi”, rekao je Blažević, te potom i dodao:

“Hoću da predstavim i da komuniciram ostalima optimizam. U dobi sam kada ne mogu glumiti ništa. Teško mi je i jako sam zabrinut. Dobijemo neke ohrabrujuće informacije, sutra je već drugačije. Nitko, ali nitko na svijetu nije u stanju da neišto prognozira u vezi ovoga bauka, fantoma. To je uistinu nešto. Imam 85 godina, svjestan sam 80 godina zbivanja, ali nikada ovo nisam čuo. Ovo je fenomen. Ne znam kada ćemo ga se riješiti,”

ciro

Nije bio u Zagrebu kada je ovaj grad pogodio snažan potres.

“A sam zbrisao dva sata prije. Otišao sam na more. Kao da mi je neko rekao. Sve ono što se dogodilo u mom stanu, u novoj zgradi, zidovi popucani. Lilalo se na sve strane. Nisam paničar. Pomirio sam se da putujem polako. Kažu da je to bilo strašno. Po svemu što vidimo kao posljedicu, ne znam kada će Bandić i društvo uspjeti renovirati sve što je potres upropastio.”

ciro4

Ćiro tvrdi da su Bosanci najbolji ljudi.

“Znam pouzdano, najbolji ljudi na svijetu su Bosanci. Najbolji, ali najza.....iji”, kaže Ćiro i u svom stilu daje komentar za Hercegovce:

“I oni su naši. Malo za....banti, rekao bih nisu inteligentniji, ali su snalažljiviji”, našačio se trener svih trenera u razgovoru za N1.

Kritikuje Bjeloruse gdje se i dalje igra prvenstvo.

“Neodgovorno je to, obit će im se o glavu takvo ponašanje. Nije ostali svijet blesav. Bojim se za njih. Kuražni su najizloženiji stradanju. Ja sam se naučio na sportsku karantenu, na red i disciplinu. Bez toga nema rezultata, ali ovo je nešto drugo”, zaključio je legendarni Ćiro na kraju razgovora.
Izvor: bhfudbal.ba

Učitaj još novosti