01. 04. 2020 - 13:23
OVU ŽENU MRZI 80 MILIONA LJUDI, SVE ZBOG ODLASKA U KOZMETIČKI...
907
Shares
OVU ŽENU MRZI 80 MILIONA LJUDI, SVE ZBOG ODLASKA U KOZMETIČKI SALON Supruga poznatog fudbalera ugrozila njegov život, evo u kakvom se stanju NALAZI!

OVU ŽENU MRZI 80 MILIONA LJUDI, SVE ZBOG ODLASKA U KOZMETIČKI SALON Supruga poznatog fudbalera ugrozila njegov život, evo u kakvom se stanju NALAZI!

01. 04. 2020 - 13:23
0
Shares

Legendarni turski golman se nalazi u teškom stanju nakon što je zaražen korona virusom.

Naime, njegova supruga Isil je sada najomraženija osoba u Turskoj. Ona je prije nekoliko dana stigal iz Sjedinjenih Američkih Država, a po dolasku je je prekršila obaveznu 14 dnevnu samoizolaciju. Umjesto toga je odlučila da ode u svoj kormetički salon i tako ugrozila mnoge, a za sada je najteži kraj izvukao legendarni golman.

Supruga se našla na udaru i juče je prekinula šutnju:

screenshot-14

- Briga me za linč, neka Rustu bude bolje, to mi jedino bitno - prenose turski mediji njene riječi.

Ona trenutno ne može da posjeti supruga. Savaš Ozbej je poznati novinar ove zemlje i on otkriva da je ona upala u zamku "mentaliteta turskog naroda" koji je pogrešan kada je u pitanjzu borba sa korona virusom.

- Imamo problema u razumjevanju i prilagođavanju novim uslovima. Teško se odričemo svojih navika i spori smo. Upravo je to bila zamka u koju je upala Isil Rečber. Mislite li da će ovakva izaći na TV i braniti se? Koliko god žali, toliko se i srami. Nema šale, naša je dužnost da zauzmemo stav i budemo ponizni. Možemo da naštetimo svojim voljenima ili drugim ljudima koje ne znamo ako se ne promijenimo - zaključuje novinar.

screenshot-13

Podsjetimo, Ruštu Rečber je rekorder po broju nastupa za tursku reprezentaciju sa 120 utakmica, a branio je za nekoliko turskih klubova.

Najveći trag ostavio je u Fenerbahčeu čiji je član u dva mandata bio ukupno 11 godina. od 2003, do 2006. godine branio je za Barselonu, a karijeru je završio kao gomana Bešiktaša 2012. godine.

Novi.ba/Telegraf

Učitaj još novosti