31. 03. 2020 - 08:51
Karim Benzema nije štedio svojeg sunarodnjaka: 'Ne uspoređujte...
907
Shares
Karim Benzema nije štedio svojeg sunarodnjaka: 'Ne uspoređujte nas, ja sam Formula 1, a on samo karting!'

TO JE ISTO DA UPOREDITE RONALDA NAZARIA I MENE

Karim Benzema nije štedio svojeg sunarodnjaka: 'Ne uspoređujte nas, ja sam Formula 1, a on samo karting!'

31. 03. 2020 - 08:51
0
Shares

Karim Benzema već pet godina nije u francuskoj nogometnoj reprezentaciji iz koje je izbačen zbog navodnog ucjenjivanja saigrača Mathieua Valbuene. Benzema je s Real Madridom osvojio četiri Lige prvaka i jedan je od najboljih nogometaša današnjice, a njegovo mjesto u reprezentaciji je zauzeo Olivier Giroud.

Novinare je zanimalo što Benzema misli o Giroudu pa su ih počeli uspoređivati. Iako su svi očekivali diplomatski odgovor od Benzeme, Francuz nije štedio sunarodnjaka.

 

'Nemojte uspoređivati Formulu 1 s kartingom. Još sam i pristojan. Znam da sam Formula 1', rekao je Benzema pa kasnije pojasnio svoju izjavu o osvajaču svjetskog zlata:

'Rekao sam istinu. To je jednostavno tako. Nije napisano ono što sam rekao o njegovom doprinosu Francuskoj nego samo da sam rekao da sam Formula 1, a on karting. To mislim i to je istina. Ako me pitate da usporedim sebe i Ronalda Nazarija onda ću reći da je on Formula 1, a ja karting. I to je istina', rekao je Benzema.

Giroud je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. U 91 utakmici za svoju zemlju je zabio 39 golova, dok je Benzema nastupio u 18 utakmica manje i zabio 12 golova manje i zadnjih pet godina nije imao pristup reprezentaciji.

Učitaj još novosti