29. 03. 2020 - 21:52
JUSUF NURKIĆ ODGOVORIO DODIKU I NASTAO NEVIĐENI SKANDAL: Ono...
907
Shares
JUSUF NURKIĆ ODGOVORIO DODIKU I NASTAO NEVIĐENI SKANDAL: Ono za šta vi navijate mrzi samu sebe!

JUSUF NURKIĆ ODGOVORIO DODIKU I NASTAO NEVIĐENI SKANDAL: Ono za šta vi navijate mrzi samu sebe!

29. 03. 2020 - 21:52
0
Shares

Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić nastavio je sa prepucavanjem putem društvenih mreža sa Igorom Dodikom, sinom Milorada Dodika.

Čitav verbalni sukob započeo je riječi ministra zdravlja RS Alena Šeranića kako će se pacijenti zaraženi COVID-19 u turama od sat vremena, svakog dana slati u Federaciju BiH iz RS.

1661931-screenshot-3-ls

- Čije državljanstvo imaš ministare moj, ti i politika niste dobar spoj, al' šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj - napisao je tada Nurkić i dočekao Dodikov odgovor.

- I poslije se čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekog u reprezentaciji poput Jusufa jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš. Jadno - napisao je tada Dodik.

screenshot-5

Nurkić je kasnije konstatovao da "reprezentacija za koju navija Dodik samu sebe mrzi" i nastavio je prepirku.

- Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, vjerujem da sama sebe mrzi. Zato slobodno ne navijaj za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lijep stih - napisao je košarkaš, a onda nastavio:

- A ko koga mrzi ovdje, ti ili ja, pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva, a ako ogledalu ne vjeruješ vidi šta kaže crna lista, ona će ti reći je l' ti savijest čista - rekao je Nurkić.

screenshot-6

Ono što se pita javnost jeste da li je ovako nešto potrebno svima nama u ovakvom trenutku u kakvom se sada nalazimo izazvanom koronavirusom. 

Novi.ba/Kurir

Učitaj još novosti