27. 03. 2020 - 21:37
HRVATSKI TRENER SAM SEBI SREZAO PLAĆU, oglasio se i poručio...
907
Shares
HRVATSKI TRENER SAM SEBI SREZAO PLAĆU, oglasio se i poručio samo jedno

HRVATSKI TRENER SAM SEBI SREZAO PLAĆU, oglasio se i poručio samo jedno

27. 03. 2020 - 21:37
0
Shares

Nekadašnji trener Dinama Branko Ivanković, koji je inače porijeklom iz BiH, odlučio se na nesvakidašnji potez u jeku koronavirusa.

Prekid svih takmičenja stvorio je preko noći probleme klubovima širom svijeta. Obustavljene su marketinške kampanje, novac od ulaznica više ne dolazi, a kako bi nesmetano funkcionisali kada nema utakmice mnogi su se odlučili za rezanje troškova.

Nije baš to najbolje prihvaćeno u svim kolektivima, u prilog tome idu i turbulencije u Dinamu o kojima ovih dana čitamo, no zato je bivši trener "modrih" pokazao veliku solidarnost sa ljudima u Omanu gdje inače radi kao selektor.

fudbal-lopta

Naime, ovaj hrvatski stručnjak je odlučio sam sebi sebi smanji platu za april i maj, i to za 39 odsto, što je naišlo na brojne pozitivne reakcije.

"Ivanković je objavio da će njegova plata za april i maj biti umanjena za 39 odsto, što je 7.000 omaskih rijala za svaki mjesec. Tim će pripreme i treninge započeti kada situacija to bude dozvoljavala", prenijeli su mediji iz Omana.

Ivanković je na klupu Omana stigao početkom ove godine nakon što je prethodno nekoliko mjeseci proveo na klupi Al-Ahlija.
Izvor: sportsport.ba

Učitaj još novosti