27. 03. 2020 - 14:42
STIGLI REZULTATI TESTOVA, ČETVERO ZARAŽENO U FENERU: Evo ko je...
907
Shares
STIGLI REZULTATI TESTOVA, ČETVERO ZARAŽENO U FENERU: Evo ko je u pitanju

STIGLI REZULTATI TESTOVA, ČETVERO ZARAŽENO U FENERU: Evo ko je u pitanju

27. 03. 2020 - 14:42
0
Shares

Poštuje se privatnost.
 
Prethodnih dana, u redovima Fenerbahčea su se pojavili prvi simptomi karakteristični virusu korona. Iz tog razloga, svi igrači, članovi stručnog štaba i ostali zaposleni u klubu poslati su na testiranje. Danas je turski klub saopštio da su rezultati testova stigli i da je četvoro zaraženih.

Među pozitivnima su jedan košarkaš, čije ime klub nije otkrio, kao i jedan član stručng štaba i dvoje zaposlenih u administrativnom timu. Čenk Renda, administrativni menadžer, jedini je član kluba čije je ime potvrdio predsjednik Fenerbahčea Ali Koč.

- Kao rezultat kontrole košarkaškog tima Fenerbahče prema igračima, tehničkom osoblju i administrativnom timu u subotu, 21. marta, obavljeni su detaljni medicinski pregledi, a uzorci su poslati našem Ministarstvu zdravlja.  Prema rezultatima ispitivanja, rezultati testova bili su pozitivni kod četiri osobe, uključujući jednog sportistu, jednog člana stručnog štaba i dva administrativna radnika.  Imena naših sportista i zaposlenih sa pozitivnim rezultatima koronavirusa ne otkrivamo iz poštovanja prema njihovoj privatnosti, osim ako ih javnost ne objavi - navodi se u saopštenju turskog kluba.

Što se srpskih članova Fenera tiče, Željko Obradović se ove nedelje vratio u Srbiju, dok je Nikola Kalinić ostao u Istanbulu.

Učitaj još novosti