24. 03. 2020 - 16:22
BOSANSKI FUDBALER PREŽIVLJAVA PAKAO U IZOLACIJI : "U sobi bez...
907
Shares
BOSANSKI FUDBALER PREŽIVLJAVA PAKAO U IZOLACIJI :

BOSANSKI FUDBALER PREŽIVLJAVA PAKAO U IZOLACIJI : "U sobi bez WC-a je nas 15, svuda su bube..."

24. 03. 2020 - 16:22
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Đakovac je bio član Sarajeva od jula 2011. godine do januara 2012, a trenutno je član portugalskog kluba CF Uniao Madeira
Aladin Đakovac, bivši fudbaler Sarajeva, vratio se iz Portugala u Srbiju i doživio je velike neugodnosti zbog trenutne situacije sa koronavirusom.

Đakovac i ostali putnici prevezeni su s beogradskog aerodroma u Prihvatni centar Subotica, gdje su doživjeli velike neugodnosti.

dado

- Izvedeni smo sa aerodroma u Beogradu sinoć prije ponoći i odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog časa. Odrađene su preventivne mjere i niko od građana nije imao simptome - napisao je Đakovac, dodavši:

- Onda smo smješteni u sobe sa po 15-ak osoba u sobi, prepune buba, bez kupatila i sa toaletima gdje se nalaze i tragovi krvi. Jesu li to preventivne mjjere zaštite gde će i jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14 narednih 50, koji su u centru ili zastrašivanje građana da se vraćaju u svoju zemlju??? Dok su Beograđani ostali u hotelu u Beogradu, ovdje se radi o građanima Srbije koji ne žive u Beogradu.

Đakovac je bio član Sarajeva od jula 2011. godine do januara 2012, a trenutno je član portugalskog kluba CF Uniao Madeira, za koji su svojevremeno igrali i neki drugi srpski igrači, sada već bivši fudbaleri.
Izvor: espreso.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti