23. 03. 2020 - 15:30
NAKON ZEMLJOTRESA OGLASIO SE BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC...
907
Shares
NAKON ZEMLJOTRESA OGLASIO SE BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC

NAKON ZEMLJOTRESA OGLASIO SE BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC "Zagrebe izdrži.."

23. 03. 2020 - 15:30
0
Shares

Glavni hrvatski grad Zagreb u nedjelju ujutru pogodio je snažan zemljotres u kojem je povrijeđeno 18 ljudi i koji je prouzrokovao veliku materijalnu štetu te pogoršao krizu zbog širenja korona virusa.

Mnoge javne ličnosti iz okruženja pružile su podršku Zagrebu, a preko društvenih mreža oglasio se i nekadašnji kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Darijo Srna.

darijo-srna2

"Iako kilometrima daleko, u srcu i mislima uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe izdrži, nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banja Luka, Zenica... Hvala svima", poručio je Srna preko svog Instagram profila, prenosi Anadolija.

Inače Srna je okončao igračku karijeru u ljeto prošle godine, a trenutno radi kao pomoćni trener u Shakhtaru iz Donetska. Srna je karijeru počeo u Hajduku, a zatim je čak 15 sezona nosio dresu ukrajinskog velikana. Posljednju sezonu, prije povratka u Ukrajinu, proveo je u Cagliariju. U dresu hrvatske reprezentacije odigrao je 132 utakmice uz 22 pogotka.

 

Novi.ba/Oslobođenje

 
Učitaj još novosti