22. 03. 2020 - 22:37
ON JE PRVI IMAO POZITIVAN TEST NA KORONU U NBA! Evo u kakvom...
907
Shares
ON JE PRVI IMAO POZITIVAN TEST NA KORONU U NBA!  Evo u kakvom je stanju sada: Svi u šoku kad je objavio da GUBI FUNKCIJU U OVOM DIJELU TIJELA

ON JE PRVI IMAO POZITIVAN TEST NA KORONU U NBA! Evo u kakvom je stanju sada: Svi u šoku kad je objavio da GUBI FUNKCIJU U OVOM DIJELU TIJELA

22. 03. 2020 - 22:37
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Francuski košarkaš Rudy Gobert prvi je koji je testiran pozitivno na koronavirus u NBA ligi, a nakon što je utvrđeno da je zaražen takmičenje u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi je prekinuto.

Gobert je potom bio na meti kritika zbog toga što se šalio na račun koronavirusa, ali se potom izvinio i poručio kako je situaciju shvatio ozbiljno.

Danas je u njegovu odbranu stao i Evan Fournier, njegov saigrač iz reprezentacije i košarkaš Orlando Magica, koji je poručio da je objavljivanje Gobertovog imena bio pogrešan potez.

gobert
Just to give you guys an update, loss of smell and taste is definitely one of the symptoms, haven’t been able to smell anything for the last 4 days. Anyone experiencing the same thing?

Gobert se danas oglasio na svom Twitter profilu, a poručio je kako je izgubio čula okusa i mirisa.

"Samo da vas informišem o trenutnoj situaciji. Među simptome sigurno spadaju gubitak čula mirisa i okusa. Posljednja četiri dana ne osjetim ništa. Ima li neko iste simptome?", poručio je Gobert.
Izvor: klix.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti