22. 03. 2020 - 22:28
LUKA JOVIĆ IDE U ZATVOR?! Oglasio se njegov otac i poručio...
907
Shares
LUKA JOVIĆ IDE U ZATVOR?! Oglasio se njegov otac i poručio samo jedno predsjedniku Srbije

LUKA JOVIĆ IDE U ZATVOR?! Oglasio se njegov otac i poručio samo jedno predsjedniku Srbije

22. 03. 2020 - 22:28
0
Shares


LUKA JOVIĆ ignorirao je molbu vlasti da srpski državljani ne dolaze u Srbiju iz zemalja pogođenih koronavirusom da ne bi došlo do daljnjeg širenja tog virusa.

Napadač Reala je primijećen proteklih dana na ulicama Beograda, iako je morao biti u samoizolaciji. Zbog toga su ga žestoko kritizirali u Srbiji.

"Dok sam boravio u Španjolskoj, bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam doputovati u Srbiju te pomoći i pružiti podršku našem narodu, ali i biti blizu svoje obitelji, u suglasnosti s čelnicima mog kluba. Kada sam sletio u Srbiju, još jednom sam testiran i bio sam negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali točne instrukcije kako se trebam ponašati u samoizolaciji. U Španjolskoj mi je bilo dozvoljeno kretati se do apoteke i supermarketa kako bih mogao nabaviti potrebne namirnice, što nije slučaj ovdje", poručio je Jović.

 

sofijalukajovic

Otac ga brani

Tužiteljstvo je naložilo da se protiv Jovića podnese kaznena prijava u redovnom postupku. On će tako po isteku vremena koje treba provesti u karanteni, u sljedećih mjesec dana, biti sproveden na saslušanje u tužiteljstvo. Samim tim Joviću prijeti ozbiljna kazna, do tri godine zatvora ili 150 tisuća dinara. 

Milan Jović, Lukin otac, dao je intervju za srpski Puls Online u kojem je pokušao pojasniti da njegov sin nije prekršio karantenu, nego je riječ o velikom nesporazumu. 

"Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira na to što je bio negativan, došlo je do nesuglasica i nije najbolje razumio da ne može napustiti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može putovati. Nije mislio da se zbog milijuna može tako ponašati. Nije kabadahija. Ispalo je kao da je jedan veliki kriminalac. Ako treba ići u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem s predsjednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška sam ako je pogriješio, ali on je došao u Beograd i sjedio u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španjolske i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne može izaći iz stana", rekao je Jovićev otac. 
Izvor: index.hr/ foto : kurir

Učitaj još novosti