22. 03. 2020 - 16:49
DIRLJIVE SCENE IZ RAZORENOG ZAGREBA Ozloglašeni navijači...
907
Shares
DIRLJIVE SCENE IZ RAZORENOG ZAGREBA Ozloglašeni navijači izašli na ulice poslije zemljotresa i oduševili svijet, nisu samo

DIRLJIVE SCENE IZ RAZORENOG ZAGREBA Ozloglašeni navijači izašli na ulice poslije zemljotresa i oduševili svijet, nisu samo "HULIGANI" /FOTO/

22. 03. 2020 - 16:49
0
Shares


U nedelju tokom ranih jutarnjih časova je veliki zemljotres pogodio Zagreb, a navijači najvećeg kluba iz tog grada su se brzo okupili na ulicama.

Pristalicama Dinamo Zagreba, ozloglašenim "Bed blu bojsima", nije trebalo puno da se grupišu i krenu u misiju saniranja štete, prenosi "Telegraf".

 


A ona je i te kako velika. Sa epicentrom u blizini Zagreba, dosta je štete, a prvi u pomoć su samoinicijativno priskočili fudbalski navijači.

Kako nema fudbala zbog pandemije korona virusa, posljednjih dana su "Bed blu bojsi" prilično aktivni van stadiona. Ali ne u uličnim tučama što bi bila prva asocijacija, već u pomoću građanstva upravo u prevenciji od zarazne bolesti. Navijači su selili Kliničku bolnicu Dubrava, raznosili namirnice i ljekove starim i nemoćnima, a onda u nedelju i krenuli uosposobljavanje gradskih ulica.

Portal "Indeks" čak piše da su "Bed blu bojsi" učestvovali i u akciji vatrogasaca, uz dogovor sa nadležnim službama na terenu.
Izvor: blic.sport.rs

Učitaj još novosti