22. 03. 2020 - 11:30
ZAVRTIĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE Tošić u Kini zarađivao...
907
Shares
ZAVRTIĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE Tošić u Kini zarađivao NESTVARNE MILIONE, a počeo od SAMOG DNA, povratak u Beograd mu presjeo...

ZAVRTIĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE Tošić u Kini zarađivao NESTVARNE MILIONE, a počeo od SAMOG DNA, povratak u Beograd mu presjeo...

22. 03. 2020 - 11:30
0
Shares

Srpski fudbaler prolazi opet kroz ozbiljnu bračnu krizu.

Duška Tošića je supruga Jelena Karleuša optužila da ju je pretukao i to samo nekoliko mjeseci nakon što se on vratio u Srbiju. Ovaj defanzivac je završio ove zime završio saradnju sa kineskim Gvangžuom R&F u kome je nastupao pod trenerskom palicom Dragan Stojkovića Piksija, ipak sa odlaskom slavnog trenera nije bilo više mjesta ni za ovog igrača. Sa poznatim kineskim klubom je potpisao ugovor na dvije i po godine, a po njemu je trebalo da inkasira 17,8 miliona evra. Dakle 5,8 po sezoni!

screenshot-13

U tom momentu je bio najplaćeniji srpski fudbaler poslije Nemanje Matića koji je branio boje Mančester junajteda.
Trenutno se Tošić nalazi u Beogradu, a povremeno je do epidemije korona virusa trenirao sa Crvenom zvezdom, čije je boje ranije u toku karijere i branio. Po mnogim ocjenama je jedan od najboljih lijevih bekova koji su igrali u Superligi Srbije a dubok trag je ostavio za samo godinu dana igre po domaćim terenima.

Trenutno se nalazi bez kluba, pa formu i dalje održava sa crveno-bijelima.

Fudbalski put ovog asa počeo je u OFK Beogradu, pre nego što se 2006. godine otisnuo u inostranstvo i Sošo. Tamo je iza godinu i po dana izrastao u defanzivca koji je mogao da pokriva pozicije lijevog beka, ali i štopera, gdje će se preseliti u kasnijoj fazi karijere. Zatim odlazi u Verder iz premena gdje se nakon neslaganja sa trenerom Šafom nije dobro proveo.

5cc49107-3758-4441-b2a6-77080a0a0a64-jelena-tosic-previeworg

Uglavnom je bio na tribinama, čak i kada nije bilo dovoljno igrača da popune klupu. Ta agonija je trajala do 2010. godine kada je odlučio da raskine ugovor, a onda potpisao za Portsmut. Odatle je odmah proslijeđen na pozajmicu u Kvins Park Rendžers.
Nikada nije dovodio u pitanje igranje za reprezentaciju, a posljednji put se našao na spisku na Mundijalu u Rusiji. Meč sa Brazilom je odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Možda i najbolje partije u karijeri prikazivao je u dresu Bešiktaša i to sada već isključivo na poziciji centralnog defanzivca. Bio je dvije sezone redovan član idealne četvorke turskog prvenstva, što ga je i preporučilo za potpisivanje "masnog" ugovora u Kini.

Danas sa 35. godina ostaje da se vidi gdje će nastaviti karijeru, spominjale su se kao opcije Zvezda, ali i Genčerbeli, ali se on za sada nalazi u Beogradu bez angažmana.

Novi.ba/Blic

Učitaj još novosti