21. 03. 2020 - 10:14
"JEDVA SE SUZDRŽAVAM DA NE OŠAMARIM LUKU!" Ako je ovo napisala...
907
Shares

"JEDVA SE SUZDRŽAVAM DA NE OŠAMARIM LUKU!" Ako je ovo napisala Anamaria, zašto svi uporno pišu "Dončiću srećniče"? Kada je vidite sve će vam biti jasno!

21. 03. 2020 - 10:14
0
Shares

Djevojka Luke Dončića je podelila sliku sa duhovitim opisom i to je odmah postalo hit!

Ljepotica iz Slovenije Anamaria Goltes (21) već dugo puni medijske stupce u domovini i Sjedinjenim Američkim Državama. Od kada je njen izabranik Luka Dončić krenuo da gospodari parketima NBA lige njena slava se duplirala.

Posljednjih dana svi koji drže do sebe i zdravlja svojih bližnjih ostaju kod kuće što je duže moguće. Restrikcija se drži i ovaj mladi par koji vrijeme provodi u Dončićevom domu u Dalasu.

- Jedva se suzdržavam da Luku koji put ne ošamarim u karantinu - našalila se Anamaria na Instagramu u opisu slike na kojoj pozira s zvijezdom Dalasa.

luka-doncic-has-confused-response-to-reporter-s-valentines-question
Dončić je poznat kao veliki radnik i atleta, a za njim, barem ako je suditi prema snimcima s društvenih mreža, nimalo ne zaostaje ni Goltes.

Ona je poznata kao plesačica i manekenka, a započela je i studije ekonomije u Ljubljani.

Goltes je najavila da će za dva dana otpočeti sa serijom video snimaka na kojima će svi moći da prate njen plan vježbanja i da rade sa njom. To je bio njen vid podrške svima koji se nalaze u karantinu.
Izvor: sportblic.rs

Učitaj još novosti