21. 03. 2020 - 08:51
Nole igra s plesačicom, a kamerman mu zumira prepone: Svi se...
907
Shares
Nole igra s plesačicom, a kamerman mu zumira prepone: Svi se pitaju šta će Jelena na ovo reći

Nole igra s plesačicom, a kamerman mu zumira prepone: Svi se pitaju šta će Jelena na ovo reći

21. 03. 2020 - 08:51
0
Shares

Korona virus je sve poremetio, ali iz Asocijacije teniskih profesionalaca ne očajavaju i koriste neke zanimljive kadrove da oraspolože sve


Ovi dani su trenutno mučni za mnoge igrače i igračice sa ATP, odnosno WTA liste jer su toliko navikli na obaveze, da se kod nekih sada javljaju i psihički problemi.

Vidjeli smo to na primjeru Serene Vilijams koju je potpuno izbacila iz ritma globalna kriza sa korona virusom.

- Okupite se jedni sa drugima, pomozite onima koji su nam bliski, vratićemo se. Ovo je za cijelu našu zajednicu na Međunarodni dan sreće - poručuju iz Asocijacije teniskih profesionalaca.

Oni su poruku poslali uz video na kom su probrali kompilaciju raznih poteza igrača prethodnih godina.

Snimak počinje đuskanjem Novaka Đokovića poslije pobjede nad Florijanom Majerom u Montrealu 2013. godine.

 

Novak je svojim plesom, ovog puta nešto "vrelijim" sa trbušnom plesačicom i zatvorio zanimljivu video kompilaciju, gdje u jednom momentu snimatelj čak zumira prepone srpskog asa.


Na snimku je i Rodžer Federer koji se zaigrao sa Miki Mausom, ali i Noa Rubin koji je usred poena ostao bez patike u Vašingtonu, Huan Martin Del Potro koji je osvojio Masters u Indijan Velsu 2018, Grigor Dimitrov koji se rasplakao poslije pobjede u finalu Londona 2017. godine.

Za mnoge od njih su to sve lijepe uspomene koje će još neko vrijeme moći da gledaju na televiziji, prije nego što nastave da stvaraju nove na teniskim terenima.

Izvor: Telegraf.rs

Učitaj još novosti