18. 03. 2020 - 15:30
OVO SU ZARAŽENI IGRAČI ITALIJE, BROJ RASTE IZ DANA U DAN...
907
Shares
OVO SU ZARAŽENI IGRAČI ITALIJE, BROJ RASTE IZ DANA U DAN Zaražen  je igrač Jurićeve momčadi, a prije 10 dana je uradio nešto NEVJEROVATNO

OVO SU ZARAŽENI IGRAČI ITALIJE, BROJ RASTE IZ DANA U DAN Zaražen je igrač Jurićeve momčadi, a prije 10 dana je uradio nešto NEVJEROVATNO

18. 03. 2020 - 15:30
0
Shares

VERONA je potvrdila da je veznjak te momčadi Mattia Zaccagni bio pozitivan na koronavirus. Zaccagni je 12. zaraženi nogometaš Serie A.

screenshot-1

Zaccagni je još prije testiranja bio u samoizolaciji jer je 8. ožujka igrao protiv Sampdorije koja ima čak šest zaraženih igrača. Na toj utakmici zabio je i gol. To je igraču Jurićeve momčadi jedini gol ove sezone, imao je i sedam asistencija u 23 ligaška nastupa.

screenshot-6

U Sampdoriji su zaraženi Manolo Gabbiadini, Morten Thorsby, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Bartosz Bereszynski i Fabio Depaoli, Fiorentina ima tri slučaja (Dušan Vlahović, Patrick Cutrone i German Pezzella), a Juventus dva (Daniele Rugani i Blaise Matuidi). 

korona-t

U Italiji je dosad zabilježeno više od 30 tisuća slučajeva zaraze smrtonosnim virusom. Preminulo je više od dvije i pol tisuća ljudi.

Novi.ba/Index

Učitaj još novosti