18. 03. 2020 - 11:17
TENISERI U ŠOKU, ORGANIZATORI TURNIRA DONIJELI NEVJEROVATNU...
907
Shares
TENISERI U ŠOKU, ORGANIZATORI TURNIRA DONIJELI NEVJEROVATNU ODLUKU Bijesni su,  Nadal se nalazi u najtežoj SITUACIJI

TENISERI U ŠOKU, ORGANIZATORI TURNIRA DONIJELI NEVJEROVATNU ODLUKU Bijesni su, Nadal se nalazi u najtežoj SITUACIJI

18. 03. 2020 - 11:17
0
Shares

ROLAND GARROS, teniski turnir koji se igra kao drugi Grand Slam godine, zbog pandemije koronavirusa ove godine postat će četvrti Grand Slam u ovoj godini. 

Organizatori turnira koji se trebao igrati od 24. svibnja donijeli su odluku da se najbolji tenisači svijeta za naslov u Parizu bore od 20. rujna do 4. listopada.

novak-djokovic-rafael-nadal-815x458

Odluka Francuza šokirala je mnoge tenisače. Jedni su bijesni jer su odluku saznali iz medija, a drugi su ljutiti jer će se zemljani turnir igrati samo tjedan dana nakon muškog finala US Opena u New Yorku, turnira koji se igra na tvrdoj podlozi. Prelazak s jedne podloge na drugu za tenisače je uvijek težak, a sada će se čak Roland Garros igrati bez pripremnih turnira na zemlji.

U najtežoj situaciji je Rafael Nadal koji će u tom kratkom periodu braniti dvije titule i čak 4000 bodova.

"Ovo je ludilo", poručio je kanadski tenisač Vašek Pospišil, član ATP-jevog Savjeta igrača. "Nitko nas ništa ne pita, komunikacija s igračima ne postoji", dodao je Pospišil, a švicarski tenisač Stan Wawrinka rekao je kako ne zna nijednog igrača koji je bio upoznat s ovom odlukom.

Zanimljivim gifom oglasila se i tenisačica Elina Svitolina. 

ATP i WTA se nisu oglasili, a organizatori US Opena poručili su kako još neće donijeti odluku o tome što sa svojim turnirom.

Novi.ba/Index
Učitaj još novosti