14. 03. 2020 - 12:49
NEKADAŠNJA DOKTORICA PLAVACA EVA OTKRILA ISTINU O KORONA...
907
Shares
NEKADAŠNJA DOKTORICA PLAVACA EVA OTKRILA  ISTINU O KORONA VIRUSU, FUDBALERI  SU NJEGOVA META O ovome bruji cijeli svijet, evo zašto je tako, HAOS!

NEKADAŠNJA DOKTORICA PLAVACA EVA OTKRILA ISTINU O KORONA VIRUSU, FUDBALERI SU NJEGOVA META O ovome bruji cijeli svijet, evo zašto je tako, HAOS!

14. 03. 2020 - 12:49
0
Shares

Nekadašnja ljekarka Plavaca Eva Carneiro, našla se u centru pažnje engleskih medija nakon sukoba sa Joseom Mourinhom na terenu Stamford Bridgea.

Pomenuti incident između doktorice Chelseja i tadašnjeg trenera te ekipe Josea Mourinha, dogodio se 2015. godine za vrijeme utakmice sa Swansejom dok je Portugalac zadržavao vrijeme, a ona požurila u pružanju pomoći jednom povrijeđenom igraču.

Pomalo i zaboravljena Eva se ovih dana ponovo pojavila u medijima iznijevši svoju teoriju o koronavirusu, koji ovih dana prosto hara svijetom. 

screenshot-9

Podsjetimo, u Engleskoj su zaraženi Arteta, menadžer Arsenala, zatim Hudson-Odoi, a u proteklih 12 sati, čak petoro igrača PL je osjetilo simptome, pa su odmah otišli u samoizolaciju dok ne budu testirani. Zbog pomenutih slučajeva Premiership je prekinut kao i ostale lige širom Starog kontinenta.

"Igrači češće oboljevaju od virusa i infekcija gornjeg respiratornog trakta jer je ključni problem u naporu, odnosno fizičkoj aktivnosti. Tijelo se izlaže velikim naporima i nema vremena da se oporavi jer poslije utakmice slijede treninzi koji prave novi problem njihovom tijela. Igrači igraju svaka 72 sata, vi postepeno iscrpljujete sve rezerve, zato na kraju sezone fudbaleri djeluju iscjeđeni", govori Eva.

Ona je radila za Chelsea punih šest godina, a sada je doktor sporta i šef odjeljenja u jednoj bolnici u Londonu.

Novi.ba/SportSport

Učitaj još novosti