11. 03. 2020 - 18:40
RONALDINJO KAO PABLO ESKOBAR! Brazilac u zatvoru živi kao BOS:...
907
Shares
RONALDINJO KAO PABLO ESKOBAR! Brazilac u zatvoru živi kao BOS: Ima sve što poželi i prava je ZVIJEZDA iza rešetaka!

PARAGVAJ

RONALDINJO KAO PABLO ESKOBAR! Brazilac u zatvoru živi kao BOS: Ima sve što poželi i prava je ZVIJEZDA iza rešetaka!

11. 03. 2020 - 18:40
0
Shares

Bivši brazilski fudbaler i legenda ovog sporta, Ronaldinjo, već danima se nalazi iza rešetaka u Paragvaju zbog lažnog pasoša. 

Ronaldinjo je završio u zatvoru u Asunsionu koji je itekako na glasu, jer u njemu su kriminalci. Međutim, Brazilac je uspio i tamo da se snađe i postane zvijezda. 

Naime, pojavile su se nove fotografije Ronaldinja iz zatvora, na kojima se vidi kako konzumira opojno piće u društvu drugih zatvorenika, s kojima se očigledno sprijateljio. 

2

FOTO: PRINTSCREEN

Djeluje dosta ofucano i propalo, ali osijeh Ronaldinju i poret toga ne spada s lica. Djeluje da je prava atrakcija iza rešetaka u Paragvaju i da ostali s njim kvalitetno provode svoje dane. 

Neki su iskoristili šansu i da za uspomenu dobiju autogram, pa su ponosno pokazali potpis koji je Ronaldinjo ostavio na njihovoj majici.

Mnogi su u komentarima na ovu sliku Brazilca uporedili s poznati kolumbijskim nar..ko bosom Pablom Eskobarom koji je dio svog života proveo iza rešetaka, ali u pritvoru koji je preuređen samo za njega. Naime, Eskobar je u tom zatvoru ima sve što je poželio, osim naravno slobode. 

Upravo tako danas svi zamišljaju i zatvor Asunsion u Paragvaju, gdje je smešten brazilski superstar. Španska "Marca" je objavila snimke zatvora, koje je napravila paragvajska televizija, a u kome se nalazi Ronaldinjo dok čeka suđenje.

Učitaj još novosti