11. 03. 2020 - 16:04
OVO NI U FILMOVIMA NE POSTOJI: 900 kvadrata čistog luksuza!...
907
Shares
OVO NI U FILMOVIMA NE POSTOJI: 900 kvadrata čistog luksuza! Zavirite u privatne odaje Žizel Bundšen i Toma Brejdija

VILA JE NA PRODAJU

OVO NI U FILMOVIMA NE POSTOJI: 900 kvadrata čistog luksuza! Zavirite u privatne odaje Žizel Bundšen i Toma Brejdija

11. 03. 2020 - 16:04
0
Shares

Vila Žizel Bundšen i Toma Brejdija u Masačusetsu još uvijek nije prodata, a agent za nekretnine podijelio je snimak prostora u kojem je poznati par živio godinama.

Virtuelni obilazak palate od oko 900 metara kvadratnih uključuje i pogled na glavnu spavaću sobu poznatog para i prostorije njihove djece.

Tom i Žizel su roditelji sedmogodišnje Vivijan i desetogodišnjeg dečaka Bendžamina. Brejdi iz braka s glumicom Bridžit Mojnahan ima još sina Džona.

brady3

Na snimku se vidi da su Brejdijevi sinovi bili u zajedničkoj sobi, dok je Vivijan koristila posebnu prostoriju. Soba dječaka povezana je merdevinama povezanim s platformom.

Video je objavila agencija za trgovinu nekretninama, a virtuelni obilazak obuhvata pogled ka spavaćoj sobi, radnom prostoru, igraonici, dnevnom boravku i kuhinjama.

Pored soba vrhunskog dizajna u kući se nalazi teretana i spa centar, piše Telegraf. Tu je sto za masažu, sauna i prostor za meditaciju.

brady4

Žizel i Tom su prošlog oktobra objavili da prodaju kuću, a sadašnja cijena je za 5,6 miliona dolara niža u odnosu na prvobitnu - 39,5 miliona dolara.

U dvorištu vile nalazi se prostrani travnjak i parkiralište koje može primiti 20 automobila. Tu je i veliki bazen napravljen od pločica, organsko bilje i povrće.

brady

Put od predsoblja vodi u trpezariju, dnevni boravak i dvije kuhinje - jedna u kojoj se nalazi veliko ostrvo i druga namenjena kuharu. Postoji i dodatna stambena jedinica u kojoj se nalazi gostinski pansion sa studiom za jogu, kupatilom i potkrovljem za spavanje.

Najveći broj prostorija u vili ima visoke plafone, velike prozore i šarmantne drvene grede. Čitavo imanje je na čistom vazduhu, a kuća ima dosta prirodnog osvjetljenja.

Vila se nalazi na nekoliko minuta vožnje od Bostona i Univerziteta Harvard. Dom ekipe Nju Ingland Petriotsa udaljen je na oko 40 kilometara od nje, piše People.

18251549-1775943312716465-2071644567186178048-n

Foto: Instagram

Još uvijek nije poznato da li će i gdje Tom Brejdi nastaviti karijeru. Podsjećamo, od 18. marta je slobodan igrač.

Učitaj još novosti