09. 03. 2020 - 14:00
ZA 12 DANA IZGUBIO PET KILOGRAMA: Bolest 'osušila' srpskog...
907
Shares
ZA 12 DANA IZGUBIO PET KILOGRAMA: Bolest 'osušila' srpskog reprezentativca! HOĆE LI MOĆI IGRATI U BARAŽU?

MILIVOJEVIĆ VAN TAKMIČARSKOG RITMA

ZA 12 DANA IZGUBIO PET KILOGRAMA: Bolest 'osušila' srpskog reprezentativca! HOĆE LI MOĆI IGRATI U BARAŽU?

09. 03. 2020 - 14:00
0
Shares

Težak period je iza Luke Milivojevića koji je imao velikih zdravstvenih problema prethodnih mjeseci.

Prošle godine su ga prozvali "čovjek od čelika" jer je odigrao sve utakmice za Kristal Palas u sezoni, ali sada je situacija potpuno drugačija.

Kapiten Palasa je prvo propustio mečeve s Arsenalom, Sitijem, Sautemptonom, pa je zaigrao protiv Šefilda i Evertona, a onda ga opet nije bilo protiv Njukasla, dok je duel s Brajtonom odgledao s klupe, da bi za vikend protiv Votforda ušao u posljednjih 20 minuta, podsjeća Telegraf.

639737-ap-john-walton-luka-milivojevic-01-ap-john-walton-ff

Foto: AP/John Walton

Neki su zbog toga posumnjali da više nije u prvom planu kod Roja Hodžsona koji se kleo u Srbina i promovisao ga u lidera i glavnog stuba tima, ali nije tako. Razlozi su bili zdravstveni.

- Bio sam bolestan prethodnih nekoliko sedmica. Izgubio sam 4,6 kilograma za 12 dana. Bio je to jako težak period za mene. Uspio sam radeći u teretani da vratim dio kilaže, ali nije lako vratiti se na staru težinu. Najvažnije je da sam sad ponovo zdrav, potpuno spreman, treniram sa 100 odsto mogućnosti i srećan sam što sam se vratio na teren, da pomognem timu - ispričao je Milivojević engleskim medijima sa čime se borio u prethodnom periodu.

U Srbiji se nadaju da će iskusni vezista ponovo zaigrati u prepoznatljivoj formi, pogotovo sada pred meč baraža za EURO protiv Norveške.

Učitaj još novosti