09. 03. 2020 - 11:05
SIN LEGENDARNOG IVICE OSIMA IZJAVOM NASMIJAO REGION Tuzlin...
907
Shares
SIN LEGENDARNOG IVICE OSIMA IZJAVOM NASMIJAO REGION Tuzlin golman je malo buckast pa...

PREMIJER LIGA BIH

SIN LEGENDARNOG IVICE OSIMA IZJAVOM NASMIJAO REGION Tuzlin golman je malo buckast pa...

09. 03. 2020 - 11:05
0
Shares

Fudbaleri Željezničara pobijedili su jučer na Grbavici Tuzla City s 1:0 u susretu 22. kola Premijer lige BiH i tako ostali na minus 3 boda u odnosu na vodeće Sarajevo.

Susret je odlučio ove sezone sjajni Semir Štilić, sjajnim pogotkom iz slobodnjaka. Prethodno je kod gostiju isključen Kostić zbog prilično oštrog starta.

"Teška utakmica protiv rivala koji se s 11 igrača dobro držao svog plana. Imali su nesreću jer su ostali s 10 igrača i odmah primili gol, to je okrenulo utakmicu. Do tada su bili mirni i mogli su čekati jer su nas malo i uspavali", poručio je nakon susreta trener Plavih Amar Osim.

"Mi smo imali pet ili šest velikih šansi. Na kraju smo došli u situaciju da su oni imali tu neku spornu situaciju u šesnaestercu. Nismo smjeli doći do toga na 1:0", dodao je. 

osim-fkzeljeznicar-ba

"Mi smo u nekim situacijama amaterski reagirali. Na ovakvom terenu ti promašaji su ili neozbiljnost ili jednostavno ne znaš. Imali smo pet ili šest prilika, ali nismo mogli dati gol. OK, golman je malo i buckast pa ga lopta lakše i pogodi, ali to se ne smije događati", zaključio je Osim, a upravo njegove posljednje riječi postale su apsolutni hit na društvenim mrežama.

Učitaj još novosti