04. 03. 2020 - 16:19
VELIKA ŠANSA ZA ORLOVE PRED BARAŽ - SAD ILI NIKAD Činilo se...
907
Shares
VELIKA ŠANSA ZA ORLOVE PRED BARAŽ - SAD ILI NIKAD Činilo se sve idealno za Norvežane, a preko noći pale su im brojne nade

POVRIJEĐENA DVA VRLO BITNA IGRAČA

VELIKA ŠANSA ZA ORLOVE PRED BARAŽ - SAD ILI NIKAD Činilo se sve idealno za Norvežane, a preko noći pale su im brojne nade

04. 03. 2020 - 16:19
0
Shares

Kako se bliži baraž duel Norveške i Srbije u Oslu, tako se s povećanom pažnjom prati svaka vijest sa sjevera Evrope u našem komšiluku. U prvi mah sve je djelovao savršeno za selektora Larsa Lagerbeka i njegove saradnike, jer su napadači rešetali redom: Haland u Njemačkoj i Ligi šampiona, Serlot u Turskoj, a probudio se i King u Engleskoj.

Međutim, počeli su da se pojavljuju problemi koji muče Norvežane. Pored toga što je golman Jarštajn izgubio mjesto u Herti, dvojica igrača su zaradila povrede prethodnog vikenda i čeka ih pauza. I zanimljivo, obojica su igrači – Seltika!

norveska-madarska

Najveća briga za Lagerbeka je što štoper Kristofer Ajer mora na bolovanje. Igrač Seltika se muči već neko vrijesme  bolovima u butini, ali je sada došlo do toga da mora na prinudni odmor.

„Moraćemo da pratimo Ajerovo stanje, da vidimo šta će se dešavati, pošto je osjetio bolove u butini“, rekao je menadžer Seltika Nil Lenon.

ajer

Jasno je da će Ajer, koji bi inače trebalo da bude siguran član postave Norveške protiv Srbije, preskočiti duel Seltika i Livingstona u ligi, a neizvjestan je i za duel sa Sent Mirenom za vikend.

Iz konkurencije za tim za narednu utakmicu ispao je i krilni napadač Mohamed Eljunusi, takođe igrač Seltika. Njega nije bilo u timu ni za prethodni meč sa Sent Džonstonom, a ispostavilo se da se povrijedio na treningu. I u pitanju je takođe butni mišić, otkriva mozzartsport.

norveska

Najveći problem kod Eljununisa je što je u novembru doživio povredu stopala, zbog koje nije igrao tri mjeseca. I samo što se vratio na teren, ponovo mora na bolovanje, ali sigurno na kraći rok nego prethodni put. Ipak, veliko je pitanje poslije tolikog odsustva s terena koliko će biti spreman za meč sa Srbijom i da li će Lars Lagerbek odlučiti da za to bitan duel pozove nekog drugog igrača.

Učitaj još novosti