03. 03. 2020 - 13:06
JELENA KARLEUŠA JUČER NA SUDU PRIZNALA AFERU S VRANJEŠOM: Pod...
907
Shares
JELENA KARLEUŠA JUČER NA SUDU PRIZNALA AFERU S VRANJEŠOM: Pod zakletvom priznala da je ona na slikama, ŠOK! EVO ŠTA JE REKLA SUDIJI!

KONAČNO

JELENA KARLEUŠA JUČER NA SUDU PRIZNALA AFERU S VRANJEŠOM: Pod zakletvom priznala da je ona na slikama, ŠOK! EVO ŠTA JE REKLA SUDIJI!

03. 03. 2020 - 13:06
0
Shares

Jelena Karleuša je juče, navodno, poslije 14 mjeseci suđenja, pod zakletvom dala izjavu u kojoj potvrđuje da su slike i snimci iz afere s fudbalerom Ognjenom Vranješom autentični.

- To su moje fotografije, Ognjen Vranješ me je tajno snimao - rekla je navodno pjevačica juče u Višem sudu u Beogradu u iskazu koji je dala pod zakletvom.

JK se juče pojavila na ročištu po osnovu jedne od brojnih tužbi koje je podnijela protiv Informera. Na pitanje sudije da li su sporne fotografije njene i autentične Jelena Karleuša je jasno i glasno odgovorila:

83801546-2751362511643221-3810235100025819057-n

Foto: Instagram

- Jesu.

Iako je dugo tvrdila da je riječ o foto-montaži, pjevačica je napokon juče riješila da ispriča istinu, navodi ovaj dnevni list.

vranjes- Navela bih da sam nebrojeno puta tužila i u krivičnom i u parničnom postupku Informer jer su iz dana u dan objavljivali moje  fotografije, odnosno dijelove mog tijela, za koje nikad nisam dala dozvolu i koji su nastali bez mog znanja. Objavili su sliku mojih grudi koju ja nikad nisam dala, niti objavila, a ni znala da je nastala - stoji u sudskom zapisniku koji je Karleuša juče ovjerila svojeručnim potpisom.

Jelena Karleuša je izjavila na sudu da je zbog afere sa Ognjenom Vranješom razmišljala da digne ruku na sebe.

jelena-karleusa02-min

Konačno, JK je priznala i da je varala muža s fudbalerom grčkog AEK-a. "Mala od skandala" je optužila Vranješa da ju je tajno slikao i snimao, a zatim i ucjenjivao!

- Ja nisam po**o-glumica, niti sam akter po**o-afere, ja sam neko ko je imao nekad jednu vezu sa nekim ko me je tajno slikao. Tačnije, riječ je o video-pozivu gdje me je dotični Ognjen Vranješ bez mog znanja slikao i snimao, time ucjenjivao, prijetio i na kraju izvršio svoje prijetnje tako što je medijima proslijedio navedeni materijal, a razlog je bio što nisam željela da budem s njim - navela je Karleuša, a zatim optužila medije za svoju brljotinu:

- Umjesto da me mediji zaštite, pošto se radi o fotografijama koje su objavljene mimo zakona, uz moje ime stavljajući rječ "po**o",  jer sam na navedenim slikama i snimcima go*a, oni su me medijski razapeli. Smatram da se svako kupa nag, vodi ljubav nag, ali da niko nema pravo da ga slika i da to objavljuje na naslovnim stranama.

vranjes

Fudbaler Ognjen Vranješ juče nije želeo da priča o bivšoj ljubavnici, samo je kratko poručio:

- Muka mi je kad čujem za Jelenu!

(Informer.rs)

Učitaj još novosti