02. 03. 2020 - 12:54
POTVRĐEN NOVI VELIKI SPEKTAKL Joshua dobio novog protivnika...
907
Shares
POTVRĐEN NOVI VELIKI SPEKTAKL Joshua dobio novog protivnika kojeg znamo i po ovom sramotnom činu

KURBAT PULEV

POTVRĐEN NOVI VELIKI SPEKTAKL Joshua dobio novog protivnika kojeg znamo i po ovom sramotnom činu

02. 03. 2020 - 12:54
0
Shares

Potvrđen je novi boksački spektakl. Na novom stadionu Tottenhama 20. juna u Londonu Anthony Joshua brani pojaseve WBA, IBF, WBO i IBO prvaka protiv bugarskog teškaša Kubrata Puleva. Bit će to prva odbrana spomenutih naslova Joshue nakon što ih je vratio u revanšu protiv Andyja Ruiza prošle godine.

Njegov sljedeći protivnik je obavezni izazivač prema IBF-u koji se spominjao kao glavna opcija posljednjih mjeseci. Kubrat je iskusan borac koji je u karijeri izgubio tek jedan jedini meč, prije šest godina od Vladimira Klička. Bila je to borba za IBF-ov, ali i Ringov pojas, no Kličko je slavio nokuatom u petoj rundi.

kličko-pulev

Kubrat je nakon toga u širu javnost dospio nakon sramotnog čina koji se dogodio nakon borbe protiv Rumuna Bogdana Dinua u Los Angelesu.

Nakon meča je napravio glupost koju je vidio gotovo cijeli svijet. Na kraju intervjua s novinarkom Jenny Ravalo, Pulev se osjetio hrabrim poljubiti reporterku ravno u usta. Ona se isprva nije snašla, no poslije je izjavila kako se osjeća grozno te da je ponižena.

pulev

Njegov sramotni čin nije ostao nekažnjen. Oduzeta mu je dozvola za borbe dok ne položi tečaj o sprječavanju uznemiravanja žena. Mora platiti i 2500 dolara kazne, no to je smiješan novac za poznatog boksera.

Pulev se na saslušanju izvinio novinarki, a komisija mu je dala rok da završi tečaj kako bi mogao ponovo tražiti dozvolu za borbe što je na kraju i učinio.

Učitaj još novosti