25. 02. 2020 - 11:04
NOVAK OTPUSTIO JELENU, OGLASILA SE NJEGOVA SUPRUGA: "DOBILA...
907
Shares
NOVAK OTPUSTIO JELENU, OGLASILA SE NJEGOVA SUPRUGA:

NOVAK OTPUSTIO JELENU, OGLASILA SE NJEGOVA SUPRUGA: "DOBILA SAM OTKAZ OD SVOG MUŽA", evo šta se desilo!

25. 02. 2020 - 11:04
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U okviru panel diskusije pod nazivom "Budućnost je sada", Jelena Đoković, supruga teniskog asa i generalna direktorica Novak Đoković fondacije, pričala je o svojim počecima u karijeri, ali i porodici, te kako izgleda kada ti je suprug poslodavac.

Kako Jelena kaže - prvi razgovor za posao nije protekao sjajno.

- Sjećam se da sam na taj razgovor došla onako malo prestrašena, ali i uzbuđena. Baš sam sada razmišljala o tome kako ja uvijek u takvim situacijama kada treba da budem nervozna, ja dođem kao neko "blesavo" dijete. Valjda sam previše energična i unesem tu neku enrgiju. U nekim slučajevima je to bilo dobro, ali odbijena sam bila na više pozicija jer sam bila previše "blesava" - kaže Jelena, piše "Mondo", i dodaje da nikome nije zagarantovan posao, pa ni njoj.

novak01-epa-lukas-coch-1000x0

Osvrnula se i na "dušebrižnike" koji vjeruju da je njoj lako u životu, budući da je udata za Novaka Đokovića.
 
- Pa, meni i jeste lako, nije mi teško. Neki trenuci su mi teški, ali generalno mi je lako zato što to ja želim. Neka ih dušebrižnici, neka mi samo šalju tu energiju da mi je lako, da meni ne bude teško - rekla je kroz smijeh.

O tome kako izgleda kada ti je suprug poslodavac, Jelena kaže:

- Ja se bavim brendom Novaka Đokovića sa jednim cijelim timom ljudi, i ja sam nekoliko puta dobila otkaz direktno od svog muža. Otkaz zbog nekih pogrešnih postupaka. Ja sam mislila da je to najbolje za na njega, i da takva vrsta komunikacije najbolje izražava njega, ono što on jeste, ali on se nije složio sa tim. I ja sam svejedno to uradila, vjerujući u svoju procjenu. Na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu, ali on je ipak rekao: "Ti radiš za mene!". Meni nije prijala ta vrsta komunikacije, ja sam tada pomislila da on nije prepoznao da sam sve to učinila iz ljubavi, iz želje da sve bude kako treba... Postoji milion stvari koje ću iz ega da kažem, ali umijem da kažem i "OK, izvini, nisam željela da izazovem u tebi tu rekaciju, 'ajmo iz početka". Tada sam se inatila i on mi je pružio otpor. Ali, kada sam spustila loptu, on je došao i rekao: "OK, bila si u pravu, video sam rezultate, ali bih volio da to više ne radiš". Dakle, koliko god da su rezultati dobri, nekome način ne prija. I na kraju, nije bitno ko je bio u pravu, bitno je da smo kroz dobru komunikaciju riješili problem. Mi stvarno divno radimo zajedno.

(Blic)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti