22. 02. 2020 - 19:33
Petrović: Da li je to neka moda u Željezničaru da se treneru...
907
Shares
Petrović: Da li je to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka?

Petrović: Da li je to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka?

22. 02. 2020 - 19:33
0
Shares

Radnik je danas u meču 20. kola Premijer lige BiH odigrao neriješeno sa Željezničarom.

Na otvaranju drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH slaba utakmica i podjela bodova u Bijeljini, a zanimljivo da je Amar Osim, šef Plavih, odbio da se rukuje sa Slavkom Petrovićem.

Naravno, radi se o nesuglasicama od ranije kada je Petrović tužio klub koji je na kraju ostao bez license za Evropu.

screenshot-1

"Sve ekipe ulaze u prvu utakmicu jednostavno da ne izgube. Mi jesmo ušli sa željom da pobijedimo, ali imali smo mnogo kvalitetnog protivnika. Tokom čitave utakmice bilo je fer i korektno, sa dosta duela, ali bez grubosti. Prvo poluvrijeme bih ocijenio 50-50, a u drugom poluvremenu smo mi bili malo bliže pobjedi. Naš cilj od sedam bodova iz prve tri utakmice je i dalje realan", rekao je Petrović.

Potom se osvrnuo na činjenicu da se s njim nisu željeli rukovati u Željezničaru.

"Ne znam je li to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka? To je prvo odbio da uradi Dino Pekić. Prišao sam kulturno klupi gostiju da poželim sve najljepše, što je i zadatak domaćeg trenera, ali mi je odmah odmahnuo rukom kao da ne prilazim, a onda je i trener odbio da se rukuje. Ja mislim da je to stvar kulture. Ako Željezničar promaši tri puta promaši zacrtani datum isplate jednom treneru, nisam ja kriv. Ja se više nikada u životu od njih neću nikome javljati. To nema veze sa sportom i fudbalom".

Novi.Sport/SportSport

Učitaj još novosti