18. 02. 2020 - 23:06
CRNOGORSKOJ FUDBALSKOJ LEGENDI konfiskovana imovina je...
907
Shares
CRNOGORSKOJ FUDBALSKOJ LEGENDI konfiskovana imovina je vrijedna oko tri miliona evra, PRIJETI MU I ZATVOR! Evo šta je uradio?!

CRNOGORSKOJ FUDBALSKOJ LEGENDI konfiskovana imovina je vrijedna oko tri miliona evra, PRIJETI MU I ZATVOR! Evo šta je uradio?!

18. 02. 2020 - 23:06
0
Shares


Protiv legendarnog fudbalera Crne Gore Mirka Vučinića i napadača koji je ostavio veliki trag na Apeninskom poluostrvu, pokrenuta je tužba zbog utaje poreza u vrednosti od 5,8 miliona evra, saopštila je kancelarija Tužilaštva u Lećeu.

Završen je istražni postupak, pa je donijeta odluka da se pokrene tužba za utaju poreza u periodu od 2014. do 2017. godine.

Advokat bivšeg kapitena "sokolova" Antonio Savoja je uložio je žalbu i navedeno da je u tom periodu Vučinić bio u Al Džaziri u Ujedninjenim Arapskim Emiratima.

Zbog toga advokat Savoja smatra da Vučinić nije bio vezan za italijanski poreski sistem, prenosi "cdm.me".

mirko-vucinic-juventus

Nekadašnjem asu Crne Gore oduzeta je početkom decembra vila na Bulevaru Aleksandra Velikog u Rimu, dvije kuće u Lećeu, a ne može da koristi motor Harli Dejvidson, kao ni automobile Fiat 500 abart, dva Poršea 911, Rendž Rover, fiat 600, Ferari F12 i Mercedes S-klase.

Konfiskovana imovina je vrijedna oko tri miliona evra, a blokirani su mu i računi.

Prvo ročište povodom tužbe zakazano je za posljednji dan marta.

Vučinić je karijeru završio prije dvije godine upravo u Al Džaziri, a veći dio karijere proveo je u Italiji u kojoj je nastupao za Leće, Romu i Juventus.
Izvor: pink.rs

Učitaj još novosti