18. 02. 2020 - 10:47
NOVAK I JELENA ZAJEDNO ZAPJEVALI Ti si moja čokolada, ja sam...
907
Shares
NOVAK I JELENA ZAJEDNO ZAPJEVALI Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada! JA BIH TE LJUBIO! SHOW NASTAO KAD JE JELENA PUSTILA GLAS (VIDEO)

NOVAK I JELENA ZAJEDNO ZAPJEVALI Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada! JA BIH TE LJUBIO! SHOW NASTAO KAD JE JELENA PUSTILA GLAS (VIDEO)

18. 02. 2020 - 10:47
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novak Đoković je u subotu uveče stigao u Beograd i od tada izaziva pažnju gdje god da se pojavi., piše "Kurir.rs".

U nedjelju je  na teniskim terenima na Dorćolu trenirao sa Jankom Tipsarevićem koji mu je bio sparing partner u toku priprema za turnir u Dubajiu..

A sinoć je u " Ateljeu 212"  sa suprugom Jelenom uživao u pozorišnoj predstavi, nakon koje su napravili pravi spektakl.

novakk

Naime oni su na poziv prisutnih izašli na binu i zapevali čuvenu pesmu  kultne grupe Idoli "Čokolada" 

- Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio - pjevao je Nole Jeleni, a ona mu je uzvratila istim stihovima.

- Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije "Novak Đoković". Pozvali su nas na binu i izazvali da pjevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja.... pa ja prosto nemam opravdanje - napisala je Jelena u opisu videa koji je potom podijelila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and.... we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation ❤️ @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career ???????????????????? Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu ???? a ja....pa ja prosto nemam opravdanje ????????????

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti