15. 02. 2020 - 16:44
OVAKAV DOČEK SRBIJA NIJE VIDJELA: Novak Đoković sa porodicom...
907
Shares
OVAKAV DOČEK SRBIJA NIJE VIDJELA: Novak Đoković sa porodicom STIGAO U SRBIJU prvi put poslije osvojenog Grend slema! (VIDEO)

OVAKAV DOČEK SRBIJA NIJE VIDJELA: Novak Đoković sa porodicom STIGAO U SRBIJU prvi put poslije osvojenog Grend slema! (VIDEO)

15. 02. 2020 - 16:44
0
Shares

Sa Noletom na beogradski aerodrom sletjeli supruga Jelena, sin Stefan, ćerka Tara, kao i Jelenini roditelji.

Novak Đoković sa suprugom Jelenom i djecom upravo je sletio u srpsku prijestonicu. Ekipa portala Pink.rs uslikala je Đokoviće na aerodromu "Nikola Tesla" gdje su bili vidno raspoloženi i nasmijani.

pink-d
FOTO: PINK.RS

Sa Đokovićima su bili i Jelenini roditelji, a najbolji teniser svijeta je odmah sjeo u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

pink-d1
FOTO: PINK.RS

Jelena je bila u potpuno prirodnom, opuštenom izdanju, bez šminke, jer se tako najprijatnije i osjeća.

pink-d2
FOTO: PINK.RS

Podsjetimo, ovo je prvi Noletov dolazak u Srbiju nakon osvojenog Grend slem trofeja na Australijan openu. Pošto je osvojio osmu pobjedu na turniru u Melburnu Novak je sa porodicom otišao na odmor u Italiju, a sada je stigao i u svoju domovinu.

Đoković je, inače, nedavno najavio svoj dolazak u Srbiju i otkrio koliko će se zadržati. 

pink-d3
FOTO: PINK.RS

Doći ću šest, sedam dana pre nego što odem u Dubai, a onda ću se poslije turnira ponovo vratiti prije odlaska u Ameriku. Tako da ću sve ukupno biti nekih nekoliko nedelja u Srbiji. U principu su to neki periodi kada ja dolazim u zemlju. Negdje u februaru i poslije na proljeće ili možda u septembru. Radujem se da vidim svoje roditelje i širu familiju, svoj narod i da se lijepo proslavi sve ovo, pošto nisam imao priliku da prošle godine proslavim neke velike uspjehe. Ovoga puta ćemo da obilježimo - rekao Đoković medijima nakon veličanstvene pobjede u Melburnu.
Ekskluzivne snimke sa aerodroma možete pogledati u nastavku.


Izvor: pink.ba

Učitaj još novosti