14. 02. 2020 - 10:41
JOKIĆ UPLAŠIO AMERIKANCE: Srbin bio bijesan kao ris nakon...
907
Shares
JOKIĆ UPLAŠIO AMERIKANCE: Srbin bio bijesan kao ris nakon poraza, EVO ŠTA JE URADIO! (FOTO/VIDEO)

JOKIĆ UPLAŠIO AMERIKANCE: Srbin bio bijesan kao ris nakon poraza, EVO ŠTA JE URADIO! (FOTO/VIDEO)

14. 02. 2020 - 10:41
0
Shares

Denver je izgubio od Los Anđeles Lejkersa 112:116 poslije produžetaka!

Srpski reprezentativac i centar Nagetsa bio je vidno iznerviran i bijesan nakon poraza, iako nije hteo da upire prstom na sudije, neki od njihovih nepostojećih fanova su negativno uticale na Nikolu!

Novinari su poslije meča vidjeli njegov duks koji je bio bačen daleko od mjesta na kom se on inače nalazi, a neko od košarkaša Denver Nagetsa je na putu ka svlačionici razbio televizor!  

Na konferenciji, novinari su upitali Jokića da li je sudijska odluka da sviraju "mrtvu loptu" umesto faula Dejvisa na Srbinu promijenila ishod meča:

"Ne. Mislim da je to bila '50-50 situacija', moglo je tu da se svira i jedno i drugo. Ali, nije to promijenilo tok meča. Utakmica je bila napeta, rezultatski neizvesna, a mi prosto nismo radili ono što je trebalo u posljednjim minutima. Ja sam pravio mnogo strašnih grešaka. Mnoge moje odluke su bile loše i baš u tome moram da budem bolji, u donošenju pravih odluka u takvim trenucima. Ma, ne samo u tim momentima, već uopšte" - rekao je Nikola koji je potom dodao:

"Znate, možda ja nisam bio agresivan dovoljno... Mislim da treba da gledam da nekako dajem više poena, ili da bar šutiram više."

Učitaj još novosti