12. 02. 2020 - 19:24
Prvotimac Borca najavio utakmicu sa Sarajevom: Evo šta je...
907
Shares
Prvotimac Borca najavio utakmicu sa Sarajevom: Evo šta je poručio o Bordo klubu

Prvotimac Borca najavio utakmicu sa Sarajevom: Evo šta je poručio o Bordo klubu

12. 02. 2020 - 19:24
0
Shares

Standardni prvotimac Borca Đorđe Ćosić smatra da će u nastavku sezone trka za plasman na međunarodnu scenu biti veoma neizvjesna i da bi sudbinu Banjalučana mogli odlučiti rezultati u prva tri proljećna kola.

Već na startu “crveno-plavi” će 23. februara gostovati Širokom Brijegu, potom dočekuju jesenjeg šampiona Sarajeva, pa gostuju Veležu u Mostaru.

img-0512

- Evropa je i blizu i daleko. Naime, veoma je teško u ovom trenutku reći koliko smo blizu plasmana na međunarodnu scenu, ali će poslije prva tri kola mnoge stvari biti jasnije. U oba gostujuća meča igramo protiv ekipa iz sredine tabele, ali koje bi uz dobre rezultate u nastavku sezone mogle i da naprave iskorak ka gornjem dijelu tabele. Što se tiče derbija sa Sarajevom o tome ne treba trošiti riječi, jer bi ova utakmica možda mogla i da riješi ko će sa prve startne pozicije krenuti u treći krug - jasan je Ćosić.

Smatra da je Borac jači u odnosu na jesenji dio prvenstva, jer će dolazak Marina Galića, a prvenstveno Gorana Zakarića puno značiti za ovu ekipu.

- Njih dvojica su se veoma brzo uklopili sa ostalima i sigurno smo mnogo jači nego u prvom dijelu sezone. Prijale su nam i pripreme u Antaliji jer smo se još bolje upoznali i praktično sve više ličimo na veliku porodicu - rekao je Ćosić.

Novi.Sport/Oslobođenje

 
Učitaj još novosti