12. 02. 2020 - 15:39
KAJA SE UDAJE 4. PUT, A DA VIDITE MLADOŽENJU, ZAVELA POZNATOG...
907
Shares
KAJA SE UDAJE 4. PUT, A DA VIDITE MLADOŽENJU, ZAVELA POZNATOG HRVATA: Slave u zagrljaju, PROCURILE SVE SLIKE!

U PITANJU JE FUDBALER MATEO PAVLOVIĆ

KAJA SE UDAJE 4. PUT, A DA VIDITE MLADOŽENJU, ZAVELA POZNATOG HRVATA: Slave u zagrljaju, PROCURILE SVE SLIKE!

12. 02. 2020 - 15:39
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kaja Ostojić, kako se navodi, planira svadbu sa svojim sadašnjim dečkom, hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Kaja, koja iza sebe ima tri braka, će se navodno na ljeto udati četvrti put, piše "Informer".

Fudbaler Mateo Pavlović navodno čeka da se pjevačica i sudski razvede od di-džeja Džuniora Džeka, pa da je zvanično zaprosi.

- Kaja i Mateo su u vezi od prošlog ljeta. Odlijepili su jedno za drugim i već razgovaraju o vjenčanju! Mateo je već kupio vjerenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se riješi do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu - rekao je izvor ovog lista i dodao:

2foto: Printscreen

- Dugo se znamo, ali ovoliko ga nijedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cijenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi djecu.

3

foto: Printscreen

Kaja često sa Mateom dolazi u Beograd, a upoznala ga je i sa svojom porodicom.

- Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Poslije porodičnog ručka, riješila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav - ispričao je izvor gorepomenutog lista.

Podsjetimo, Kaja je u prvi brak stupila sa 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem i iz tog braka ima kćerku Nikolinu. Godine 2009. godine se udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali se razvela već krajem 2010.

Tokom snimanja šoua "Operacija trijumf", 2011. godine, Kaja je upoznala di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014. godine, a poslije pet godina braka su se razveli.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti