11. 02. 2020 - 22:48
ZABAVA NASTAVLJENA VAN TERENA : Federer i Nadal provodili se...
907
Shares
ZABAVA NASTAVLJENA VAN TERENA : Federer i Nadal provodili se do ranih jutarnjih sati A EVO KO IM JE PRAVIO DRUŠTVO! PROCURILE FOTOGRAFIJE !

ZABAVA NASTAVLJENA VAN TERENA : Federer i Nadal provodili se do ranih jutarnjih sati A EVO KO IM JE PRAVIO DRUŠTVO! PROCURILE FOTOGRAFIJE !

11. 02. 2020 - 22:48
0
Shares

 


Dvojica teniskih asova Rodžer Federer i Rafael Nadal odlučili su da daju sebi oduška posle igranja na humanitarnom okupljanju u Kejptaunu.

Činjenica da su zaradili oko 3.3 miliona evra bila im je, između ostalog, dobar povod da se dobro provedu posle mečeva i to su radili do ranih jutarnjih sati, javljaju švajcarski mediji.


Njih je zabavljao bend Voteršed, a još jedan od razloga za slavlje je bilo i obaranje rekorda od 51.000 gledalaca na tribinama - najviše na teniskom meču.

Sa Federerom i Nadalom se u društvu našao i češki as Tomaš Berdih.

provod2

- Noć koju nikad nećemo zaboraviti. Upravo smo imali svirku uživo za Rodžera Federera i njegovu porodicu u dva ujutru! - piše bend na svom nalogu na društvenim mrežama.

Frontmen Gideon Bouts je ugrabio i priliku pa se fotografisao sa teniskim legendama, a na žurci je bila i Saja Kolisi, kapiten ženske ragbi reprezentacije Južne Afrike.

provod1


Da podsetimo, Federer je ove godine imao vremena da se pripremi i odmori pred humanitarni nastup u Kejptaunu koji dan više jer je zaustavljen u polufinalu Australijan opena. Tamo ga je pobedio Novak Đoković koji je kasnije uzeo titulu.

provod3


Nadal je takođe izgubio pre finala i to u četvrtfinalu gde je od Rafe bolji bio kasniji finalista Dominik Tim sa 7:6 (3), 7:6 (4), 4:6 i 7:6 (6).
Izvor: alo.rs

Učitaj još novosti