08. 02. 2020 - 17:26
BAŠ SU RIJEŠENI DA UZMU PRSTEN Dobijaju Lakerse kad požele, a...
907
Shares
BAŠ SU RIJEŠENI DA UZMU PRSTEN Dobijaju Lakerse kad požele, a sad im stiže pojačanje koje može biti presudno

LA KLIPERSI PRAVE VELIKI TIM

BAŠ SU RIJEŠENI DA UZMU PRSTEN Dobijaju Lakerse kad požele, a sad im stiže pojačanje koje može biti presudno

Foto: Beta/AP Photo/Jae C. Hong
08. 02. 2020 - 17:26
0
Shares

Dok Rivers već ima pakleno dobru ekipu, koja bi uskoro mogla da postane još kvalitetnija. Uspjeli su LA Klipersi posljednjeg dana za trejdove da u svoje redove dovedu Markusa Morisa iz Njujork Niksa.

Napravili su odličan trejd, dali su Džeroma Robinsona i Moa Harklesa za sjajnog krilnog košarkaša i tako dobili još jednu odličnu opciju u napadu, ali i igrača koji je izuzetno kvalitetan i u defanzivi. Izgleda da se na tome neće zaustaviti.

Iako je rok za trejdove prošao, sada ekipe imaju mogućnost da se pojačaju slobodnim igračima. Iako možda među trenutno slobodnim košarkašima nema previše "šampionskih opcija", uskoro bi jedna mogla da se stvori.

Naime, mediji u SAD prenose da bi Redži Džekson mogao da prekine saradnju s Detroit Pistonsima, kako bi potpisao za Kliperse!

dzekson640572159020200208163058

Foto: Beta/AP Photo/Brandon Dill

Bivši bek Oklahome je imao problema s povredom ove sezone, odigrao je tek 11 mečeva za Pistonse, u prosjeku je postizao 14,5 poena, prenose Sportske.net.

Igra zaista sjajno u poslednje vreme i nema sumnje da bi igrač njegovih kvaliteta predstavljao odlično pojačanje za franšizu iz El-Eja.

Džekson ima mogućnost da se sporazumno rastane s ekipom iz "Motor sitija", viđali smo takve slučajeve i ranije, da iskusniji igrači dobiju priliku da raskinu ugovor usljed slabe minutaže ili usljed ponude kluba koji želi da se bori za titulu.

Takva situacija je i sa Džeksonom, Pistonsi su trejdovali Andrea Dramonda i kreću u tzv. "rebilding", pa neće praviti problem svojim najiskusnijim igračima ukoliko iskažu želju za promjenom sredine.

clippers-leonardgeorge

Sa Džeksonom bi Rivers dobio još jednu sjajnu opciju u napadu, Patrik Beverli nije igrač koji se oslanja na svoje ofanzivne, već na svoje defanzivne kvalitete, pa bi dolazak bivšeg igrača Oklahome dao još jednu napadačku dimenziju već sjajnoj ekipi LA Klipersa.

Učitaj još novosti