07. 02. 2020 - 18:37
ITALIJANI U ŠOKU: Siniša Mihajlović donio NEOČKIVANU odluku po...
907
Shares
ITALIJANI U ŠOKU: Siniša Mihajlović donio NEOČKIVANU odluku po izlasku iz bolnice

ITALIJANI U ŠOKU: Siniša Mihajlović donio NEOČKIVANU odluku po izlasku iz bolnice

07. 02. 2020 - 18:37
0
Shares

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je na dan izlaska iz bolnice doneo neočekivanu odluku, zbog koje mu se cijela Italija čudi, ali i divi!

Mihajlović je jutros otpušten iz bolnice "Sent Orsola" u Bolonji, ali se nije dugo zadržao kod kuće, jer je otputovao za Rim, tvrde italijanski mediji.

Njegova Bolonja večeras (20.45) igra utakmicu 23. kola Serije A sa Romom na "Olimpiku", a Siniša ne želi da je propusti, iako je danas ustao iz bolničke postelje.

Iz "Sent Orsole" su stigle ohrabrujuće vijesti, bolnica je saopštila da su poslije nove faze terapije Mihini "rezultati dobri", a ljekari su izrazili zadovoljstvo napretkom njegove borbe protiv leukemije, prenosi Kurir Sport.

Mihajlović ne želi da propusti ijedan meč svoje ekipe, koja sjajno napreduje u Seriji A. Ušuškana je u sredini tabele, dijeli deseto mjesto sa Napolijem, sa po 30 bodova.

Vidjet ćemo kako će se ponijeti navijači Rome, koji su svojevremeno Mihu smatrali izdajnikom, jer je poslije njenog dresa (1992-1994), nosio i dres drugog rimskog kluba, Lacija (1998-2004).

Učitaj još novosti