04. 02. 2020 - 20:20
Na dan kad je Novak Đoković trijumfovao u Australiji, njegov...
907
Shares
Na dan kad je Novak Đoković trijumfovao u Australiji, njegov prijatelj POZNATI HRVATSKI TENISER POSTAO OTAC! Evo kako je nazvao sina! ( FOTO)

Na dan kad je Novak Đoković trijumfovao u Australiji, njegov prijatelj POZNATI HRVATSKI TENISER POSTAO OTAC! Evo kako je nazvao sina! ( FOTO)

04. 02. 2020 - 20:20
0
Shares

 

Poznati hrvatski teniser, Marin Čilić (31) postao je roditelj zajedno sa svojom suprugom Kristinom (31). Ona je porodila u Vinogradskoj bolnici, a Marin je na svom Tviter profilu objavio fotografiju svog nasljednika na dan kad je Novak trijumfovao u Australiji!

Zanimljivo je da mu je Marin odmah u ruke stavio reket! On je u opisu fotografije stavio: "Zvanično tim od tri člana!"

marin-cilic-827825

Kako prenose tamošnji mediji, Hrvat nije isprva hteo otkriti ime svog sina, ali se kasnije u toku dana pojavila informacija da su se Kristina i Marin odlučili nazvati svog sina Baldo!

marin-c
"Proživljavam prekrasno doba. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina takođe zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u ovim trenucima" - izjavio je Marin pre nego što je Kristina rodila njegovog nasljednika.


Ovog hrvatskog tenisera je nekad trenirao sadašnji trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević! Zajedno su stigli do najvećeg uspeha u Marinovoj karijeri, osvojen US Open 2014. godine, u finalu je pobjedio Rodžera Federera!

Najviši plasman na ATP listu mu je treće mjesto! U karijeri ima 18. osvojenih titula!
Izvor: alo.rs

Učitaj još novosti