04. 02. 2020 - 10:37
HARDEN DOBIVA PRIJEKO POTREBNU ISPOMOĆ Houston daje Capelu na...
907
Shares
HARDEN DOBIVA PRIJEKO POTREBNU ISPOMOĆ Houston daje Capelu na Istok, a stiže sjajno krilo i bivšeg MVP-a finala

NBA

HARDEN DOBIVA PRIJEKO POTREBNU ISPOMOĆ Houston daje Capelu na Istok, a stiže sjajno krilo i bivšeg MVP-a finala

04. 02. 2020 - 10:37
0
Shares

Houston Rocketsi u sljedeća dva dana trebali bi malo izmijeniti roster, sve je izglednije kako će Clint Capela napustiti klub. U igru za njegov ugovor uskočili su Boston Celticsi, a da priča drži vodu svjedoči činjenica kako je o njoj izvijestio slavni ESPN-ov košarkaški insajder Adrian Wojnarowski.

Najveći problem za Boston jest paprena cijena, Celticsi doduše imaju do tri picka prve runde na sljedećem draftu, uključujući i Memphisov izbor prve runde, ali Houston će tražiti puno više od picka u sredini prve runde.

Također, Boston će morati pokriti njegovih 14.900.000 dolara ove sezone pa bi se morali rasteretiti plaće od oko 10.000.000 dolara kako bi doveli centra Houstona. Posao neće biti lagan, ali je svakako izvediv...

capela

Houston bi doduše mogao pristati na nekoliko Bostonovih pickova prve runde kako bi ih zamijenili za ugovore krilnog igrača i centra. Dva imena koja su im trenutačno najzanimljivija su Robert Covington iz Timberwolvesa i bivši MVP NBA finala Andre Iguodala iz Griezzliesa.

Učitaj još novosti