03. 02. 2020 - 20:11
U VEZI SU TRI GODINE, A SADA JE GIO PROGOVORILA O PRVOM...
907
Shares
U VEZI SU TRI GODINE, A SADA JE GIO PROGOVORILA O PRVOM SUSRETU SA RONALDOM:

U VEZI SU TRI GODINE, A SADA JE GIO PROGOVORILA O PRVOM SUSRETU SA RONALDOM: "Drhtala sam kao..."

03. 02. 2020 - 20:11
0
Shares

Zaručnica Crstiana Ronalda Georgina Rodriguez govorila je za italijanski magazin 'Grazia' o danu kada je upoznala portugalsku fudbalsku zvijezdu. 

Od ranije je poznato da su se njih dvoje upoznali u jednoj Guccijevoj prodavnici u Madridu u kojoj je u to vrijeme radila Georgina. Ronaldo je tada igrao za Real Madrid, ušao je u tu prodavnicu i vrlo brzo su sijevnule iskre među njima.

Georgina je opisala kako se tada osjećala...

5d3f5d5b-c510-40b5-b142-304a0a0a0a64-screenshot-2

"Tresla sam se pred njim, a onda se pojavila iskra. Ja sam inače vrlo stidljiva i možda me to uznemirilo, čak i više pred osobom koja me je duboko dotakla samo jednim pogledom".

"Kasnije, način na koji me je Cristiano tretirao, volio me i brinuo se o meni, pokrilo je sve ostalo."

Njih dvoje imaju i jednu zajedničku kćerku Alanu Martinu, a također skupa odgajaju i preostalo troje djece koje je Cristiano dobio sa surogat majkom.

with-ronaldo

"On je jedina osoba koja me može oduševiti tokom utakmice", nastavlja Georgina: "Sretna sam jer sam partner najboljeg fudbalera svih vrmena. Kada je on na terenu, kroz mene prođe bezbroj emocija. On nema rivala".

"Naš život je zasnovan na predanosti i potpunim fokusom na sve što radimo. Vođenjem vrlo zdravog i organizovanog života imamo dubok osjećaj sreće i dobrobiti. Želim da moja djeca postanu protagonisti posebnog života. Cristiano i ja želimo im pružiti najbolji mogući odgoj i stvoriti prekrasnu obitelj. Učimo ih da budu razumni i da nikada ne smiju izgubiti kontakt sa stvarnošću", kazala je Georgina.

Par je u vezi već tri i pol godine a Ronaldo ju je vjerio 2018. godine. 

Novi.Sport/SportSport

Učitaj još novosti