02. 02. 2020 - 10:34
TRENER PSG-a u PROBLEMIMA: Nakon Mbappea sukob i sa Neymarom,...
907
Shares
TRENER PSG-a u PROBLEMIMA: Nakon Mbappea sukob i sa Neymarom, A SVE ZBOG ROĐENDANSKE ZABAVE

TRENER PSG-a u PROBLEMIMA: Nakon Mbappea sukob i sa Neymarom, A SVE ZBOG ROĐENDANSKE ZABAVE

02. 02. 2020 - 10:34
0
Shares

 

Mnogo problema s nogometnim zvijezdama u PSG-u ima trener ove ekipe Thomas Tuchel.
Kylian Mbappe se naljutio zbog toga što je zamijenjen u 68. minuti susreta s Montpellierom kod rezultata 5:0 za Parižane, a sada je Neymar isplanirao rođendansku zabavu koja je zabrinula Nijemca, javlja L'Equipe.

mbappe
Neymar puni 28 godina petog februara, ali je planirao rođendansku zabavu u nedjelju (danas). To se nije svidjelo Tuchelu s obzirom na to da njegova ekipa već u utorak igra protiv Nantesa.

Nijemac je na konferenciji za medije istaknuo da Mbappeovo ponašanje i Neymarova zabava ometaju ekipu, a nije otkrio da li će se pojaviti na nedjeljnoj zabavi Brazilca.

neymar

"Neću vam reći da li ću doći na zabavu, vidjet ćete. To je druga tema dana. Neymarov rođendan. To nas ometa, istina je. Uvijek štitim svoje igrače, oni su moji igrači i volim ih. Više volim da im se obraćam u lice, ako postoji nešto što im trebam reći ili ih kritikovati. Međutim, Kylianovo ponašanje i Neymarova zabava nam odvlače pažnju, daju neprofesionalnu sliku o nama, sliku kako nismo ozbiljni i profesionalni", rekao je Tuchel.
Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti