01. 02. 2020 - 17:02
PAR SEKUNDI PRIJE POČETKA Voditeljka udarila Novaka Đokovića...
907
Shares
PAR SEKUNDI PRIJE POČETKA Voditeljka udarila Novaka Đokovića pred kamerom!

PAR SEKUNDI PRIJE POČETKA Voditeljka udarila Novaka Đokovića pred kamerom!

01. 02. 2020 - 17:02
0
Shares

Novak Đoković je na pragu osvajanja Australijan opena, njega u finalu prvog Grend slema sezone čeka Dominik Tim. Najbolji srpski teniser je u iščekivanju meča gostovao u emisiji kod Matsa Vilandera i Barbare Šet, koji svakodnevno rade analize turnira u Melburnu.

Još nije krenuo program, Šetova se spremala za najavu emisije i vježbala je da izgovori "Dobro došli u 'Gem, Šet i Mats'", što je igra rečima budući da njeno prezime i Vilanderovo ime podsjećaju na teniske izraze "set" i "meč".

Novaku se ovo dopalo i počeo je odmah da se smije smatrajući da je to simpatičan štos. Barbara ga je upitala da li je ranije čuo da tako zovu svoju emisiju, a Đoković je odgovorio da nije.

Ona se nasmijala, a onda ga udarila sveskom po koljenima i šaljivo prekorela. Rekla mu je da se već dvije godine emisija tako naziva i da ne može da vjeruje da nije znao. Mats Vilander nije ulazio u razgovor u ovim trenucima.

Teniser je pokušao da se izvuče iz nezgodne situacije, to je naišlo na odobravanje i dodatno je opustilo atmosferu. Emisija je mogla da počne.

Snimak pogledajte na OVOM LINKU.

Učitaj još novosti