27. 01. 2020 - 14:28
NEOČEKIVANI PREOKRET! Ademi poručio Bjelici kako ne želi u...
907
Shares
NEOČEKIVANI PREOKRET! Ademi poručio Bjelici kako ne želi u Emirate...

NEOČEKIVANI PREOKRET! Ademi poručio Bjelici kako ne želi u Emirate...

27. 01. 2020 - 14:28
0
Shares

Arijan Ademi u nedjelju je dogovorio sve uvjete oko odlaska u Al Nasr, ali u ponedjeljak nazvao Nenada Bjelicu, pa mu poručio kako ipak ostaje u Dinamu. Je li to njegova konačna odluka? 


Arijan Ademi danas je, nakon duljeg razmišljanja, odlučio ostati u Dinamu, tako odbiti bogatu ponudu Al Nasra. U nedjelju navečer sve je išlo u pravcu njegovog odlaska iz Dinama. Dapače, kapetan 'modrih' već je dogovorio sve uvjete sa šestoplasiranom momčadi Ujedinjenih Arapskih Emirata, klubom kojeg vodi hrvatski trener Krunoslav Jurčić. A priča između dva kluba trebala je biti tek formalnost... 

arijan-ademi

Danas smo se prije podneva čuli i s Nenadom Bjelicom koji je pričao ovako... - Da, jučer se zavrtjela priča oko odlaska Arijana Ademija, on je dobio čudesnu prigodu za sjajnu zaradu, a u toj bi situaciji dobro prošao i klub. Mi svom igraču, dugogodišnjem kapetanu, nismo htjeli raditi nikakve probleme, Ademi ima 28 godina i zaslužio je sam birati kako će se razviti njegova budućnost. Ja kao trener u takvim situacijama puštam igrača da sam odluči, a da čini se kako nas Ademi doista napušta - rekao nam je Bjelica, pa dodao: - Evo, upravo me zove Arijan, moram mu se javiti. Javim vam se čim završim razgovor s njim.

bjelica


Nenad Bjelica je, kao i uvijek, ispunio obećanje, novi poziv trenera Dinama stigao je kroz pet-šest minuta... 

- Sada smo razgovarali, Ademi je odlučio ostati u Dinamu. Kaže kako ipak ne želi napustiti Dinamo, pogotovo ako se ne radi o nekoj ponudi iz Liga petice. Naravno da poštujemo njegovu odluku, on će i dalje ostati važan igrač Dinama. Evo, prvi imate novu informaciju oko ovog slučaja - dodao je Bjelica. 


Prijelazni rok u Ujedinjenim Arapskim Emiratima traje do 3. veljače, tu je još sve moguće. I do tog dana sve će se pitati isključivo kapetana Dinama. Opet, Ademi nije sklon čestim promjenama mišljenja, Dinamo je još jednom stavio ispred osobne zarade. Koja bi u ovom slučaju bila golema...

Izvor: 24sata.hr

Učitaj još novosti