21. 01. 2020 - 11:55
BIO NAM JE LJUBIMAC, OSTALI SMO U ČUDU Najnoviji snimak...
907
Shares
BIO NAM JE LJUBIMAC, OSTALI SMO U ČUDU Najnoviji snimak nekadašnje velike zvijezde otkriva da je potpuno propao, tetura ulicom kao klošar

DELONTE WEST

BIO NAM JE LJUBIMAC, OSTALI SMO U ČUDU Najnoviji snimak nekadašnje velike zvijezde otkriva da je potpuno propao, tetura ulicom kao klošar

21. 01. 2020 - 11:55
0
Shares

Delonte West, bivši NBA košarkaš i član Houstona viđen ja na ulici kako potpuno dezorijentisan i go do pojasa sedi na pločniku i urla na sav glas. Taj snimak možete pogledati OVDJE.

Njegova životna priča je totalno postala mračna otkako je bankrotirao po završetku karijere.

Naime, West je igrajući za Boston, Seatle, Cleveland i Dallas zarađivao milione, međutim 2008. godine mu je dijagnostikovan bipolarni poremećaj.

delonte-west

Patio je od manično-depresivne psihoze, a otvoren mu je i dosije u policiji nakon što je priveden zbog posjedovanja oružja.

Svom fanu koji ga je prije nekoliko godina zamolio da se fotografišu je rekao:

- Bio sam Delonte West, ali to više nije moj život.

delonte-west-mavericks

2012. godine je odlučio sreću da potraži u Kini, gdje se oženio po drugi put. U vili vrijednoj nekoliko miliona dolara nije imao grijanje ni toplu vodu, a suprugu je zaprosio samo sa konopcem, a ne prstenom, piše Telegraf.rs.

- To je sve što mogu priuštiti. Nemam novca, grijanje ne radi, mozak takođe, ali ja te volim.

1579576277-the-former-nba-star-delonte-west-is-captured-on-videoJameer Nelson, bivši NBA košarkaš, se oglasio na Instagramu povodom teške situacije Westa i poručio sljedeće: 

- Boli me stomak dok gledam snimak Delonta. Sve što možemo da uradimo je da se molimo za i njegovu porodicu i da se nadamo da će potražiti pomoć. Mentalne bolesti su nešto sa čime se mnogi susreću, a da to ni ne znaju, dok ne bude prekasno. Nisam siguran šta se tačno dešava s njim, ali on zna da sam u njegovom 'ćošku' i pomoći ću mu da prođe kroz ovo. Da, razgovarao sam s njim proteklih nekoliko mjeseci, samo sam pokušavao da budem tu kao prijatelj. Jedna stvar koju znam jeste, da ako je neko psihički bolestan, samo treba pričati s njim. Imajte na umu da kada postavljate nečije snimke, da možete samo još više da ih povrijedite. Ljudi imaju djecu i oni ne zaslužuju da im bude neprijatno. Molim se za tebe.

Učitaj još novosti