19. 01. 2020 - 17:52
DEFANZIVCA CRVENE ZVEZDE ŽELI BORAC, PORUČIO IM SAMO JEDNO:...
907
Shares
DEFANZIVCA CRVENE ZVEZDE ŽELI BORAC, PORUČIO IM SAMO JEDNO:

DEFANZIVCA CRVENE ZVEZDE ŽELI BORAC, PORUČIO IM SAMO JEDNO: "Želim da odigram još više utakmica..."

19. 01. 2020 - 17:52
0
Shares

Banjalučki Borac ima veliku želju za ovaj zimski prelazni rok, a to je Srđan Babić, defanzivac Crvene zvezde.

Dok se sa klubom priprema na Kipru, Srđan Babić ističe da mu je želja da ostane u klubu i odigra još utakmica za ''crveno-bijele''.

730z528-babic-1

Lijep period je iza mene. Odigrao sam više od 70 utakmica i to mi znači. Želim da odigram još više, koliko god budem mogao. Na stručnom štabu je da odluči koliko ću igrati, a na meni je da dam svoj maksimum. Timski duh i zajedništvo je najbitnije jer samo kao tim možemo ostvariti sve ciljeve koje postavimo ispred sebe – rekao je defanzivac Crvene zvezde Srđan Babić za sajt FK Crvena zvezda.

On je imao i riječi hvale za Dejana Stankovića, koji je ove zime stigao na klupu aktuelnog prvaka Srbije.

srdan-babic

Utisci su impresivni. Prije svega, radi se o jednom velikom zvezdašu, koji mnogo voli naš klub i daje maksimum na terenu da na pomogne i da nas uputi u svoje taktičke zamisli. Prezadovoljan sam njegovim odnosom prema igračima, svaki dan nas savjetuje. Često tokom treninga čujemo i vidimo njegove aplauze, a to je plod i našeg, ali i njegovog odličnog rada. Bio je veoma uspješan fudbaler, a vjerujem da neće biti drugačije ni sada kada je trener. Sa njim možemo mnogo, a ispred sebe postavljamo najviše ciljeve.

 

Novi.Sport/Oslobođenje

Učitaj još novosti