18. 01. 2020 - 19:41
RANIERI NAKON PORAZA OD LAZIJA: Stavit ću ulje, sol i biber na...
907
Shares
RANIERI NAKON PORAZA OD LAZIJA: Stavit ću ulje, sol i biber na igrače pa ih žive pojesti

RANIERI NAKON PORAZA OD LAZIJA: Stavit ću ulje, sol i biber na igrače pa ih žive pojesti

18. 01. 2020 - 19:41
0
Shares

Trener Sampdorije Claudio Ranieri bio je jako ljut na svoje igrače nakon poraza od Lazija rezultatom 5:1 te je nakon meča u izjavi za medije rekao da će "pojesti svoje igrače".

Sampdoria je već u 25. minuti imala zaostatak od tri gola i Lazio je u potpunosti bio tim koji dominira na terenu, a nakon meča Ranieri je iznio svoje mišljenje o meču te je dao vrlo zanimljivu izjavu na koji način će "kazniti" svoje igrače.

sampdoria


Lazio pregazio Sampdoriju i upisao 11. uzastopnu pobjedu u Seriji A


On je rekao kako će na igrače staviti malo ulja te dodati sol i biber, nakon čega će ih žive pojesti, što je izjava koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama i privukla je puno pažnje. Pojedini su odmah optužili Ranierija za kanibalizam, ali svakako da te optužbe nisu ni realne ni istinite.

"Stavit ću na igrače malo ulja, dodati soli i bibera, a onda ih žive pojesti. Ne samo da nismo osvajali prvu ili drugu loptu, nego nismo mogli osvojiti ni treću. Bili smo jako loši, spori u reakcijama i nismo igrali kao pravi tim. Ovo je bila naša najgora utakmica od kada sam trener kluba, a Lazio je zaslužio sve pohvale jer su pobijedili i uživali u nogometu. Mi, s druge strane, kao da se nismo ni pojavili", kazao je Ranieri.

ranieri

Sampdoria je nakon 20. kola ostala na 16. poziciji sa 19 osvojenih bodova, a u narednom kolu očekuje ih duel protiv Sassuoloa na domaćem terenu.
Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti